Nieuws

Boekestijn Transport Service steunt Juliana Mill

boekestijn

Als internationale speler met het hoofdkantoor in Mill mag Boekestijn Transport Service natuurlijk niet ontbreken op het Juliana sportpark.

Lees meer...

WBE Installaties in de spotlights bij Juliana

wbeinst

Het onlangs opgestarte bedrijf WBE Installaties wil zich ook graag laten zien in Mill en omgeving en daarom zijn ze binnenkort met een mooi blauw-wit bord te bewonderen langs de lijn bij Juliana.

Lees meer...

Van Lanen Montageservice nieuwe sponsor bij Juliana

lanenmont

Meer dan 25 jaar ervaring, kwaliteit in dienst en product en 1 vast aanspreekpunt voor alle communicatie. Dat zijn de speerpunten van Van Lanen Montageservice uit Mill.

Lees meer...

Het nieuwe ballenhok

Al jaren was de inrichting en gebruik van ons ballenhok een bron van ergernis binnen de club. Het opbergsysteem van ballen, hesjes, petjes liet te wensen over waardoor het voor trainers een hele uitdaging was om bijv. voor hun team de trainingsbenodigdheden bij elkaar te zoeken.

Lees meer...

Mill Home helemaal thuis bij Juliana

millhome

Mill Home ontwerpt en produceert compacte en duurzame woningen van de hoogste kwaliteit. Ze bouwen hun Smart Compact Homes door na te denken over innovatieve manieren van bouwen en maken gebruik van de nieuwste technieken.

Lees meer...

Fysiotherapie Mill zet hoog in bij Juliana

fysioMill

Fysiotherapie Mill is een praktijk waar in teamverband gewerkt wordt aan kwalitatief toekomstgerichte fysiotherapie. De kwaliteit staat voor de bekwaamheden van de aanwezige fysiotherapeuten, maar ook voor de kwaliteit van leven voor hun cliënten. Ze werken met 9 fysiotherapeuten met vele specialisaties, zodat elke cliënt de meest gerichte doelmatige begeleiding ontvangt.

Lees meer...

Agenda


Alle competities tot nader order stilgelegd 

Pupil van de week

Ollie van Weem Aangepast
Bij de wedstrijd Juliana - Siol was Ollie van de Weem pupil van de week. Zijn verslag kun je hier lezen.

voetbalshoot

voetbalshoot small

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.