marco II
Hofleverancier Juliana levert in het Germelaand ook dit jaar weer een prachtig prinsenpaar én boerenbruidspaar!

webkop nov 2016

De nieuws Juliana Goals staat vol met interviews, punters en colums over onze voetbalclub. Lees de Juliana Goals nu online.

wedstrijdprogr1

Dankzij sponsor CarCoolSystems ligt het wedstrijdprogramma van Juliana 1 voor het seizoen 2016-2017 op tijd bij alle sponsors en donateurs. 

MaartenManders

Echte bakker Maarten Manders is sponsor van het Juliana Tourspel. Sinds deze week hangt een mooi nieuw bord bij de ingang van het sportpark.

foto boeiboard

Tijdens de zomerstop zijn er weer veel mooie zaken gerealiseerd. Sinds deze week hangt naast de tribune het bord van Voegersbedrijf Jan van den Broek.

LED Verlichting

Het sportpark van Juliana heeft vanaf medio september 2016 de beschikking over nieuwe LED Verlichting rond veld 2, veld 4 en De Brink.

SES juliana Small
De derby tussen SES en Juliana Mill keert komend seizoen terug op het programma. Juliana en SES zijn beide ingedeeld in de vierde klasse H. 

Dennis
Sinds de vorige open brief van Dennis Verweijen afgelopen december is er veel gebeurd. Op inmill.nl lees je de meest recente ontwikkelingen!

Jan Annie
Jan van de Wiel (1945) is dinsdag 26 april 2016 benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. Burgemeester Antoine Walraven speldde hem de versierselen op.

polen u 19 juliana

Juliana is deze week opnieuw gastheer van een aantal nationale jeugdteams. Polen en Oekraïne O19 trainen aankomende dagen op de velden van onze club.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.