onderhoud

Vanaf donderdag 13 juni tot en met vrijdag 16 augustus 2019 is het sportpark gesloten wegens groot onderhoud.

VanLanen Juliana1

Het huidige bedrijfspand is gebouwd op het hoofdveld van het voormalige sportpark van Juliana aan de Wanroyseweg en in de bedrijfskantine hangt een foto aan de muur van het eerste elftal uit de jaren 80.

Inmiddels is de voorverkoop aan Juliana leden voor het groot jubileumfeest op 31 augustus a.s. met het optreden van Snollebollekes achter de rug. Voor niet leden zijn nog een aantal kaarten beschikbaar deze zijn te koop via de volgende link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/juliana. Hier geldt zolang de voorraad strekt.

jubileumtoernooi

Op zaterdag 31 augustus 2019 organiseert Juliana ter ere van haar 100 jarig jubileum een familietoernooi 7 tegen 7.

bbq

Grote jubileum barbecue met aansluitend Snollebollekes.

Op 1 augustus 2019 bestaat R.K.S.V. JULIANA uit Mill precies 100 jaar en dat is reden voor een 'bescheiden, maar spectaculair feestje'. Achter de schermen is een speciale jubileumcommissie de afgelopen tijd druk bezig geweest met het samenstellen van een gevarieerd programma. Gezien de vakantieperiode is gekozen voor het laatste weekend van augustus. Op vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2019 wordt het 100-jarig jubileum gevierd op het sportpark Juliana in Mill.

gastheer gastvrouw

Langere tijd merken we bij onze vereniging dat het steeds moeilijker wordt vrijwilligers te krijgen voor bepaalde taken. Er ontstaan daardoor diverse knelpunten voor onze leden als het niet lukt bepaalde functies niet of niet goed te kunnen invullen.

Twee weken geleden hebben wij op onze website en in regionale bladen een oproep gedaan voor een nieuwe trainer/coach van ons JO19-1 team.

Michiel Jans heeft te kennen gegeven zich aan het einde van het seizoen te kunnen verbeteren en daarom zijn contract bij Juliana te beeindigen.

quizwinnaar2018

Op donderdag 20 december 2018 kroonde het koppel Eugene van Eenbergen + Arno van den Heuvel zich tot winnaars van de dertiende editie van de Juliana Mill Voetbalquiz. Zij wonnen daarmee twee wedstrijdkaarten voor de Bundesliga-topper Bayer Leverkusen – Borussia Mönchengladbach. Een dag na de Voetbalquiz werd bekend dat Peter Bosz die wedstrijd zijn debuut zal maken als hoofdtrainer van Bayer Leverkusen.

Subcategorieën

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.