ULYJUL2

Opnieuw mocht Juliana een helft lang tegen 10 man spelen, maar opnieuw werd dit niet goed opgepakt. Bracht vorige week de extra tijd nog de overwinning, ditmaal was er geen succes.

JULSDDL

De eerste wedstrijd na de winter werd voor Juliana een lijdensweg, die uiteindelijk toch met winst werd afgesloten. Na afloop was de conclusie dat de minst slechte ploeg met 3 punten naar huis ging.

HBV18

Na twee weken van gedwongen rust vanwege de vorstperiode mocht Juliana weer aantreden tegn het Beerse HBV. Ondanks dat de wedstrijd niet in de categorie oogstrelend viel, was er toch genoeg positiefs te melden.

DSVJUL

Na het vrije carnavalsweekend moest Juliana aantreden in Sint Anthonis tegen DSV. Wat begon als een zeer open en aantrekkelijke wedstrijd eindigde voor Juliana uiteindelijk in een domper.

JULHEI

Na twee overwinningen op hoogvliegers Herpinia en Achilles Reek trad Juliana aan tegen laagvlieger Heijen. Onder een waterig winterzonnetje ondervond Juliana dat dit niet automatisch zorgt voor drie punten.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.