rsz siojul

Juliana heeft op de Katwijkse kunstgras mat een degelijke wedstrijd afgeleverd, en thuisploeg SIOL gedecideerd opzij gezet.

JulAch

In een curieuze wedstrijd hielden de ploegen uit Mill en Reek elkaar na negentig minuten in evenwicht. Typerend voor de wedstrijd was wel dat beide ploegen alleen tot scoren kwamen uit een reglementair correct gegeven strafschop.

Na 3 verliesbeurten met het kleinst mogelijke verschil stond Juliana onderaan de ranglijst en was het zaak het tij te keren. Het verschil was wederom minimaal, maar dit keer wel in het voordeel van Juliana.

Zonder publiek blijkt het voetbalspelletje als gekookte aardappelen zonder jus. In een onwennige ambiance trad Juliana aan tegen Festilent uit het buurdorp Zeeland.

Ook in de tweede competitieronde wist Juliana niet te overtuigen. In een matig potje trok SCMH aan het langste eind door met 2-1 de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.