Sponsornieuws

rsz 4xm

4XM is al sinds 2004 dé aanbieder op het gebied van workshops, voorstellingen, lipdubs en cultuurdagen. Dit doen ze door heel Nederland en België voor jong en oud. Ze bieden een ruim aanbod met activiteiten van nu! Daarnaast leveren zij maatwerk, wat inhoudt dat ze een activiteit altijd kunnen aanpassen op basis van specifieke wensen.

mbsolar

En weer voegt Juliana een nieuwe sponsor toe aan haar bestand. MB Solar Montage is nu te zien met een mooi bord op het Millse sportpark.

inn4you1

Innovation4you is gespecialiseerd in virtual reality en innovatieve oplossingen. Zo maken ze onder andere interactieve virtual reality trainingen en tours voor bedrijven en instellingen.

metaalvloet

Juliana is er trots op te kunnen melden dat weer een echte Millse onderneming zich aan de club heeft verbonden. Metaalbouw Vloet is een allround staalconstructie bedrijf, actief in vele sectoren.

rsz jump

We zijn er enorm trots op dat Jumpsquare Nijmegen zich als sponsor aan Juliana heeft verbonden.

rsz daylight

Jac van der Sande is met zijn bedrijf Daylight Expert gevestigd aan de Bastaardstraat in Mill.

triplex

Onlangs is het Juliana complex uitgebreid met een mooie nieuwe ontvangstruimte. Het plafond werd verzorgd door Trilex Plafonds en Wanden.

rsz hubo

In september won Hubo de Retail Award 2021 – 2022 in de categorie bouwmarkten. Juliana is er dan ook bijzonder trots op dat het Hubo XL filiaal in Mill – Sint Hubert sinds kort op het sportpark te bewonderen is met een groot XL frame.

rsz erica1

Ruim een jaar geleden heeft een sprankelend ondernemerskwartet restaurant bowling Erica overgenomen. Onder de naam Villa Erica hebben zij deze onderneming omgetoverd tot dé bruisende hotspot van de regio.

rsz smets

Juliana is er trots op te kunnen melden dat Smets Zeefdruk uit Gemert sponsor is geworden van onze club.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.