Sponsornieuws

juriens 575x

Juriëns kozijnen, kwaliteit tot in de vezels.

Kiezen voor houten kozijnen is kiezen voor passie. Voor een natuurlijk, oersterk en duurzaam product met een indrukwekkende levensduur. Tenminste, als het op de juiste wijze is vervaardigd. Daar zorgen zij voor.

boekestijn

Als internationale speler met het hoofdkantoor in Mill mag Boekestijn Transport Service natuurlijk niet ontbreken op het Juliana sportpark.

wbeinst

Het onlangs opgestarte bedrijf WBE Installaties wil zich ook graag laten zien in Mill en omgeving en daarom zijn ze binnenkort met een mooi blauw-wit bord te bewonderen langs de lijn bij Juliana.

lanenmont

Meer dan 25 jaar ervaring, kwaliteit in dienst en product en 1 vast aanspreekpunt voor alle communicatie. Dat zijn de speerpunten van Van Lanen Montageservice uit Mill.

millhome

Mill Home ontwerpt en produceert compacte en duurzame woningen van de hoogste kwaliteit. Ze bouwen hun Smart Compact Homes door na te denken over innovatieve manieren van bouwen en maken gebruik van de nieuwste technieken.

fysioMill

Fysiotherapie Mill is een praktijk waar in teamverband gewerkt wordt aan kwalitatief toekomstgerichte fysiotherapie. De kwaliteit staat voor de bekwaamheden van de aanwezige fysiotherapeuten, maar ook voor de kwaliteit van leven voor hun cliënten. Ze werken met 9 fysiotherapeuten met vele specialisaties, zodat elke cliënt de meest gerichte doelmatige begeleiding ontvangt.

kerstenwilhelm

Juliana is trots op de notariële ondersteuning door Kersten & Wilhelm Notarissen. Met een 3 meter bord onderstrepen zij hun betrokkenheid bij de Millse samenleving. We stellen deze nieuwe sponsor graag aan u voor:

breeuwer

Breeuwer Uden komt met een flinke klapper binnen bij Juliana. Maar liefst 2 borden van 4 meter lang sieren binnenkort de ballenvangers van het hoofdveld, waardoor niemand meer om dit bedrijf heen kan. We laten Breeuwer graag zelf even aan het woord:

Onlangs heeft Festa weer een aantal artikelen aan de webshop toegevoegd. Ook in de komende periode zal de webshop nog verder worden uitgebreid. Juliana beveelt, ook in het kader van eenheid van tenue, aankopen in deze webshop toe. Behalve dat u zelf een aantrekkelijke korting krijgt, steunt u ook Juliana met uw aankoop omdat ook een deel naar Juliana gaat. Een aankoop gedaan in de webshop kunt u meestal binnen enkele dagen afhalen bij AH van der Ven in Mill. Kijk voor het aanbod op https://www.festa.nl/juliana-mill/.

bienconnue

Roberto Knüwer en zijn vrouw zijn de gezichten achter Bien Connue Woninginrichting. Sinds 1994 zijn zij te vinden in hun eigen winkel in Mill op de hoek Hoogstraat/Karstraat. Hier maken zij zelf alle soorten gordijnen, waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.