Sponsornieuws

WLM

Het bedrijf was jaren hoofdsponsor van Juliana en verzorgt nu nog steeds de uit- en thuistenues voor Juliana 1. WLM wil echter ook graag zichtbaar zijn langs de lijn en daarom werd er een indrukwekkend 4 meter breed reclamebord gemaakt.

JO11 2 Peters 3

Afgelopen zaterdag was een mooie dag voor Juliana JO11-2. De spelers mochten op de foto met de nieuwe shirts, beschikbaar gesteld door Grondverzet Ronald Peters.

coolbox

Coolbox Koelunit verhuur is geen onbekende bij Juliana. Bij vele evenementen hebben we al gebruikt gemaakt van de ideale koelwagens die dit bedrijf kan leveren.

vrouwen nieuw

Voetbalvereniging Juliana is trots op haar vrouwen afdeling. Ook dit seizoen zijn er 2 teams actief in de competitie en zeker niet zonder succes.

verweijenictc

 

Tom Verweijen van Verweijen ICT had nog geen sportpark en bij voetbalvereniging Juliana ontbrak het nog aan een sportpark naamsponsor. Een match kon dan ook niet uitblijven en zo is Verweijen ICT de komende jaren naamgever van het sportpark aan de Langenboomseweg.

jobmakc

Juliana is blij dat JobMakelaar zich als sponsor heeft verbonden aan onze club. Vanaf nu is het splinternieuwe reclamebord prominent aanwezig op ons sportpark.

Meulepas

Meulepas & Partners administratie- & belastingconsulenten diamanten sponsor van Juliana.

ankeheuvel

Vol trots maakt Juliana melding van alweer een nieuwe bordsponsor. Anke van den Heuvel heeft zich verbonden aan onze club en het nieuwe sponsorbord is een sieraad op ons sportpark.

Agritrading

Juliana is trots te kunnen melden dat Mill Agri Trading zich als zilveren sponsor heeft verbonden aan onze club.

Festa4 Aangepast Aangepast

Festa nieuwe shirtsponsor Juliana 5

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.