Sponsornieuws

ankeheuvel

Vol trots maakt Juliana melding van alweer een nieuwe bordsponsor. Anke van den Heuvel heeft zich verbonden aan onze club en het nieuwe sponsorbord is een sieraad op ons sportpark.

Agritrading

Juliana is trots te kunnen melden dat Mill Agri Trading zich als zilveren sponsor heeft verbonden aan onze club.

Festa4 Aangepast Aangepast

Festa nieuwe shirtsponsor Juliana 5

AH2019

Iedereen kent Albert Heijn Mill als hoofdsponsor van de Juliana jeugd. Al geruime tijd heeft deze blauwwitte partner een belangrijk aandeel in het reilen en zeilen van onze jonge voetballers.

compliment3

Compliment BV, een gepassioneerd tuinbouwbedrijf gevestigd in Zeeland, heeft zich verbonden als bordsponsor aan Juliana Mill.

SponsorAirbagbank

Een vereniging kan niet zonder sponsors en daarom is Juliana blij dat ze weer een nieuwe bordsponsor mogen verwelkomen.

Hoogenhoffpupil

Al vele jaren is Houtimport van den Hoogenhoff sponsor van de Juliana pupil van de week. Omdat deze er natuurlijk piekfijn bij moet lopen vond het bedrijf het tijd om de pupil in het nieuw steken. Om helemaal niets aan het toeval over te laten werd meteen een zomer- en een winterjas aangeschaft en dat ook nog eens in diverse maten.

Het was al een eer om als pupil van de week met de mannen van Juliana 1 het veld op te lopen, maar in deze tiptop uitrusting is het natuurlijk helemaal een feest. 

Juliana dankt deze trouwe sponsor hartelijk voor dit mooie gebaar.

Proludic2

Een echt Mills bedrijf, maar nog niet bij iedereen heel erg bekend; dat is Proludic speel- en sporttoestellen, gevestigd aan de Langenboomseweg naast de NRF.

Decovisie2

Decovisie heeft het juiste plaatmateriaal voor uw interieurproject!

Sponsorfoto Lagerhuis 2018 rugfoto

De voetbalsportvereniging Juliana Mill leeft natuurlijk van haar leden. Elk weekend spelen velen hun voetbalwedstrijd. Er zijn gelukkig veel vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt, maar ook financiële ondersteuning is nodig.

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.