voorwoord

Beste lezers,  

Het was een bewogen zomer voor Juliana. Kort na afloop van het afgelopen seizoen werden we als vereniging immers opgeschrikt door het overlijden van Jamel El Boazatti, gevolgd door de dood van Ben van Boekel en Dennis Verweijen in september.  

Drie jonge mannen, drie trouwe Juliana leden en drie bijzonder aardige mensen bovendien. Jamel was als spits van 'ut urst' vele jaren het gezicht van Juliana. Zijn vele doelpunten maar vooral zijn karakteristieke glimlach maakte van 'El Boa' een zeer geliefde persoon binnen onze voetbalclub en ver daarbuiten. Sprekend hiervoor was de grote opkomst bij de herdenkswedstrijd voor Jamel die in september op ons sportpark werd gehouden. 

Ben van Boekel is nog altijd een van de beste keepers die Juliana ooit heeft voortgebracht. Zo niet de beste die 'we' ooit hebben gehad. Na zijn actieve carrière was hij onder andere jeugdvoorzitter en voorzitter, terwijl hij zich tot kort voor zijn overlijden bleef inzetten voor de vereniging als voorzitter van de Juliana Tourspel commissie.

Ook Dennis maakte verschillende seizoenen deel uit van de selectie van Juliana. Zijn verhaal over zijn strijd tegen leukemie, opgeschreven in het boek 'Papa's bloed', maakte diepe indruk op vele mensen. Dankzij zijn inspanningen voor de Stichting Matchis – onder andere middels een benefietwedstrijd op het sportpark van Juliana – kreeg de zoektocht naar stamceldonoren een geweldige boost. 

Bedankt voor alles Jamel, Ben en Dennis. We gaan jullie missen! 

Tom Heerbaart Voorzitter Juliana Mill 

trendshopberendsklomplanen

Deel pagina met

Juliana feliciteert