vrouwenpower

De Juliana Vrouwen geven je iedere Juliana Goals de laatste ins en outs uit de wondere wereld van het vrouwenvoetbal. Deze keer over voetbalbaby's en de sportvrouw van het jaar!

Voetbalbaby's

Twee van onze oud-speelsters hebben deze zomer zeker niet stil gezeten. Blij verrast en zéér trots op deze dames zijn wij dat ze twee prachtige meisjes op de wereld hebben gezet. Soof van den Bungelaar, dochter van Dianne Elders en Mark van den Bungelaar is op zondag 23 juli 2017 geboren. Op zondag 27 augustus 2017 is Joy Dapperen, dochter van Nicky Bosman en Roy Dapperen ter wereld gekomen! Hopelijk hebben ze de voetbal-skills van hun moeders, zodat we ze over een aantal jaartjes op het voetbalveld van Juliana zien spelen!

Vrouwenpower oktober 2017 4

Vrouwenpower oktober 2017 3

Mysterie van de vermiste shirts

Wie ons volgt op Facebook heeft vast wel gelezen dat de tenues van Dames 2 vermist waren! Nadat de dames van Juliana volledig waren bijgekomen van hun welverdiende vakanties, heeft het tweede elftal na de zomerstop niet meer gespeeld in de blauwe tenues. Binnen de groep wist niemand waar we moesten beginnen met zoeken. Wanneer waren de shirts voor het laatst gedragen? Wie had ze het laatst gewassen? Wie had ze voor het laatst gezien? Naast verschillende complottheorieën en het kraken van de hersenen van menig speelsters, is er grondig onderzoek verricht namens verschillende privédetectives. Nadat ook zij het spoor bijster waren en de moed hadden opgegeven, gebeurde hetgeen niemand nog had durven hopen. Op maandagavond 23 oktober stond de tas met wedstrijdshirts plotseling in het tassenrek. Wie had dat gedacht! De verklaring die de volgende avond werd afgelegd? De jongens van Juliana JO15-2 genoten ervan om in de getailleerde shirts van Dames 2 te spelen. Helaas was het hun trainer ontgaan dat wij wanhopig opzoek waren naar de shirts nadat hem dit meerdere keren ten gehore is gebracht door onze, gelukkig wél oplettende, trainer!

Sportman/-vrouw van het jaar 2016-2017

Tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 23 oktober werd de sportman/-vrouw van het jaar 2016-2017 uitgereikt. Wij zijn blij én zeker ook apetrots dat het dit jaar een sportvrouw was. Onze Anne won tijdens deze avond de felbegeerde prijs! Aangezien Anne al 18 jaar lid is van Juliana en niet alleen als speelster, maar ook als trainster van de meiden actief is (geweest), heeft ze deze prijs dik verdiend!

Vrouwenpower oktober 2017 2

cuppen bienconnue nici selten

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert