punters

De redactie van de Juliana Goals verzamelt maandelijks de leukste, grappigste en meest opvallende ontwikkelingen op en rond het voetbalveld in de rubriek Juliana Punters. 

Quote van de maand

De quote van de maand kwam dit jaar uit de mond van onze zielenherder meneer de pastoor. Zijn wijze woorden tijdens de ledenvergadering: 'Heren voetballers, speel niet op de man, maar op de bal'. Hier kunnen we als redactie maar één woord op uitbrengen: Amèn!

Snapchat

Sinds het begin van dit seizoen is er binnen de selectie van Juliana een uiterst effectieve vorm van teambuilding ontwikkeld, namelijk in de vorm van de Juliana selectie-snapchatgroep. Gedurende de studie- en werkweek worden hier de dagelijkse beslommeringen met elkaar gedeeld. De meest fanatieke gebruiker van het medium is Syb Daverveld. Waar de meesten hem zullen kennen van zijn snelle rushes, is hij binnen de selectie inmiddels op hele andere manieren bekend. Over de inhoud van zijn snaps zullen we het hier maar niet hebben, voor het geval meneer de pastoor ook meeleest.

Afgang

Voor degenen die de afgelopen dagen onder een steen geleefd hebben: de jongens van Juliana 1 werden met 0-5 van de mat geveegd door de mannen van SES 1. Een historische nederlaag, want er werd nog nooit met zulke grote cijfers verloren. De laatste keer dat SES vijf keer scoorde tegen Juliana was eind jaren 80, toen werd het 5-1 op sportpark De Kogelberg.

Twee keer Berry

Veel toeschouwers bij Juliana - SES zullen even achter hun oren hebben gekrabd toen zij de spelers van beide teams het veld op zagen komen. Twee spelers, Berry van Krijl en Jari Lukassen, kwamen namelijk twee keer voor in de line-up. Later bleek dat het ging om een ludieke actie van de hoofdsponsor, die twee supporters in een zogenaamd morph-suite (zie foto) had gehuld.

IMG-20171029-WA0002

Heb je zelf nog Juliana Punters? Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

verhoeven  beelen manders

Deel pagina met

Juliana feliciteert