Jeugdnieuws

Jeugd voetbal trainer coach

jvtc2

We zijn vorige week gestart met de eerste bijeenkomst van KNVB cursus Jeugd Voetbal Trainer Coach (JVTC). Een cursus, waarin de focus ligt op het verantwoord omgaan met kinderen in hun voetballeerproces.

Vijf avonden (van 18.30 uur tot ongeveer 21.30 uur) en de nodige uurtjes thuiswerk is de investering die gevraagd wordt van de cursisten. Maar bij een voldoende resultaat heb je ook een stevige basis te pakken. In totaal zijn er 16 deelnemers (van JO7 t/m JO13) die hieraan meedoen. De eerste bijeenkomst was 6 november en de laatste staat gepland op 16 maart 2020. Op elke avond zullen we met de hele groep buiten een praktijkopdracht uitvoeren. Thema’s die behandeld worden: –Structuur van voetballen: hoe kijken we naar voetbal, hoe leren we voetballen, maar ook de drie werkgebieden van de trainer: wedstrijden/trainingen/begeleiding. Gedurende het traject zullen de cursisten worden begeleid en beoordeeld door een aantal praktijkbegeleiders (Kevin Nabuurs, Jord Thijssen, Stef v.d. Wijst en Jeroen Kremers). De praktijkbegeleiders zullen tijdens wedstrijden/trainingen toetsen of het geleerde toegepast wordt tijdens de training/wedstrijd. We zien dit als eerste stap om onze jeugd in een gezonde en veilige omgeving naar een hoger niveau te tillen.

Organisatie JVTC-traject,
Stef v.d. Wijst
Jord Thijssen
Kevin Nabuurs
Jeroen Kremers

jvtc1

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.