Meulepas & Partners plaatst indrukwekkend frame op het sportpark

Meulepas

Meulepas & Partners administratie- & belastingconsulenten diamanten sponsor van Juliana.

Meulepas & Partners Administratie- & Belastingconsulenten aan de Karstraat 4 te Mill is in 1992 gestart als allround financieel en fiscaal adviseur voor ondernemers en inmiddels dus ruim 27 jaar actief. Je kunt bij dit kantoor onder meer terecht voor uw administraties en jaarrekeningen, alle voorkomende belastingzaken, begrotingen, ondernemingsplannen, personeelsaangelegenheden en het begeleid van startende ondernemers.

Meulepas & Partners gaan graag de uitdaging aan om voor elke financieel en fiscaal probleem de beste oplossing te vinden. 

In 2018 heeft Meulepas & Partners een nieuwe activiteit in de markt gezet onder de naam Financieringsconsulent (www.financieringsconsulent.nl). De Financieringsconsulent helpt bij het realiseren van plannen, ideeën en ambities. Het verwezenlijken ervan kost tijd en geld. Aan beiden heb je tekort. Wat nu? De Financieringsconsulent werkt jouw plannen uit, adviseert en zoekt de beste financieringsoplossing voor jou. Gedurende het gehele traject word je begeleid en op de hoogte gehouden. Heb je daarna nog vragen? Ook dan kun je bij de Financieringsconsulent terecht. De toegewijde spelers van het team Meulepas & Partners Administratie & Belastingconsulenten kijken graag met de ondernemer vooruit met hetzelfde doel voor ogen.

Meulepas & Partners scoort op de volgende vakgebieden:
● bedrijfsadministratie;
● belastingzaken;
● ondernemersplannen;
● subsidiezaken;
● salaris en advies;
● personeel en organisatie;
● bedrijfsfinancieringen.

Meer weten: bel naar (0485)470866 of kijk op www.meulepas.nl of www.financieringsconsulent.nl.

Juliana dankt Meulepas & Partners hartelijk voor deze sponsoring. 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.