Elektro-Installatiebedrijf Van Lanen nieuwe hoofdsponsor Juliana Mill

VanLanen Juliana1

Het huidige bedrijfspand is gebouwd op het hoofdveld van het voormalige sportpark van Juliana aan de Wanroyseweg en in de bedrijfskantine hangt een foto aan de muur van het eerste elftal uit de jaren 80.

Toen was Elektro-Installatiebedrijf Van Lanen BV namelijk al voor de eerste keer sponsor van Juliana 1. Hoe mooi is het dat dit echte Millse bedrijf zich meer dan dertig jaar later wederom als hoofdsponsor aan onze club verbindt. Van Lanen hecht veel belang aan het ondersteunen van regionale activiteiten en daar hoort sport natuurlijk ook bij. Hierdoor zorgt van Lanen er mede voor dat iedereen tegen een betaalbare prijs kan sporten en ontspannen.

 Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet en Van Lanen BV gaf daarbij op ludieke wijze invulling aan dit bijzondere moment. Op een heuse grasmat met wit gekalkte middenstip mocht voorzitter Tom Heerbaart het contract in ontvangst nemen van vader en zoon Van Lanen.  

Sinds 1979 is oprichter Frans van Lanen al betrokken bij Juliana. Eerst als actief speler maar later ook als penningmeester en niet te vergeten als sponsor natuurlijk. In die 40 jaar is een prachtig bedrijf neergezet waar Mill trots op mag zijn. Zoon Lamfred heeft het stokje inmiddels al een tijdje overgenomen en de onderneming met echtgenote Monique aan zijn zijde verder uitgebouwd tot een allround installatiebedrijf met 45 medewerkers. Van Lanen is actief in de utiliteit, industrie, domotica, gebouwenbeheerssystemen en agro-automatisering.

Sinds 1 februari 2019 verhuren Lamfred en Monique ook bungalows in Gran Canaria. Deze bungalows zijn door Lamfred en Monique compleet gerenoveerd en opnieuw ingericht. Verder is er ook een mooi gerenoveerd zwembad aanwezig (voor meer informatie zie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

En nu dus terug als hoofdsponsor. In het nieuwe seizoen zal Van Lanen ETB en Vista Bella op de shirts staan van het eerste herenteam. De presentatie van de nieuwe wedstrijdtenues zal plaatsvinden tijdens het jubileumweekend “100 jaar Juliana” in augustus.

Juliana is zeer vereerd met deze nieuwe hoofdsponsor en hoopt op een jarenlang partnerschap met Elektro-Installatiebedrijf Van Lanen BV.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.