Voetbalvereniging Juliana Mill is op zoek naar vrijwilligers

gastheer gastvrouw

Langere tijd merken we bij onze vereniging dat het steeds moeilijker wordt vrijwilligers te krijgen voor bepaalde taken. Er ontstaan daardoor diverse knelpunten voor onze leden als het niet lukt bepaalde functies niet of niet goed te kunnen invullen.

Dat betekent dat altijd weer dezelfde mensen in dat gat moeten springen en we constateren dat de ‘rek eruit is’ bij die mensen. Helaas zijn er de laatste tijd voorbeelden geweest dat er dingen niet vlekkeloos verliepen, omdat bepaalde taken/diensten niet goed genoeg werden ingevuld. Vooral voor bezoekende partijen komt dat onprofessioneel over. Ondanks tal van pogingen vanuit de vereniging om bepaalde posities goed in te vullen is dat niet voldoende gelukt.
Dit is de reden geweest waarom het bestuur in haar vergadering van 25 februari 2019 heeft besloten om voor een bepaald soort/aantal vacature(s) de eventuele kandidaten een redelijke vrijwilligersvergoeding in het vooruitzicht te stellen. Die vergoeding zal geen ‘standaard’ zijn, maar maatwerk met betrekking tot de kandidaat en de taken die hij/zij gaat verrichten. 
Overigens moeten we ons gelukkig prijzen dat we nog steeds echte vrijwilligers hebben die belangeloos bepaalde taken uitvoeren; zij verdienen allen een standbeeld!
Echter, anno 2019 zijn helaas voor bepaalde posities geen mensen meer te krijgen die dat belangeloos willen doen en zal wat dat betreft het roer ook bij onze vereniging om moeten. Hieronder vind je de vacature(s) en bijbehorende informatie. 


GASTHEREN/GASTVROUWEN voor de zaterdagochtend (8.00 – 12.30 uur)

Elke zaterdag vinden er bij onze jeugd veel wedstrijden plaats op onze accommodatie. Wij zouden graag zien dat onze tegenstanders en eigen teamleiders worden ontvangen door een gastheer/gastvrouw. Heb jij zin om deze functie te vervullen en de bezoekers op zaterdag wegwijs te maken?

Wat ga je doen:
- Ontvangt tegenstanders en scheidsrechters, wijst hen de kleedkamer, verstrekt de sleutel van de
  kleedkamer en neemt deze weer in ontvangst;
- Verzorgt de koffie/thee voor de leiding van de thuis- en uitspelende teams;
- Verzorgt de limonade voor de tegenstanders en eigen teams;
- Ziet toe op een ordelijk verloop in de spelersgang;
- Aanspreekpunt voor overige bezoekers.

Wij zoeken:
Een sociaal ingesteld persoon die het leuk vindt om gastvrouw of gastheer te zijn, die overzicht kan houden en het leuk vindt om dingen te regelen.

Wij bieden:
- Je hebt altijd een aanspreekpunt, iemand waarmee je kan overleggen en vragen kan stellen.
- Je krijgt na de kennismaking een inwerkperiode om te kijken of de functie je bevalt.
- Je bent verzekerd tijdens je vrijwilligerswerk.
- Een redelijke vrijwilligersvergoeding.
- Verder kan je deelnemen aan allerlei activiteiten waaronder het jaarlijkse vrijwilligersfeest.

Voor meer informatie kunt u bellen met: 06-51473857
Hebt u belangstelling in deze functie dan kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.