Proludic speel- en sporttoestellen nieuwe bordsponsor bij Juliana

Proludic2

Een echt Mills bedrijf, maar nog niet bij iedereen heel erg bekend; dat is Proludic speel- en sporttoestellen, gevestigd aan de Langenboomseweg naast de NRF.

Als 20 jaar richt Proludic zich in Nederland en Vlaanderen op de professionele markt, waarbij gemeenten, scholen, recreatiebedrijven en sportverenigingen de belangrijkste klanten zijn. In die periode zijn er al heel veel speeltuinen, schoolpleinen en sportlocaties door hen ontworpen en ingericht. Van grote klimtorens tot pannacourts en van klassieke speeltoestellen tot buitenfitness, het speel- en sportlandschap kent voor dit bedrijf geen geheimen.

De meeste mensen zijn waarschijnlijk op een speellocatie wel eens de karakteristieke groene klimkikkers tegengekomen, het handelsmerk van Proludic. Proludic is overigens geen onbekende op het Juliana sportpark want het veelgebruikte klimtoestel is ook afkomstig van dit bedrijf. En dat krijgt nu een vervolg in de vorm van bordsponsoring. Hiermee toont Proludic haar betrokkenheid bij de Millse gemeenschap en wil het met name de verbondenheid met sportlocaties benadrukken.

Juliana heet Emiel Hermens en zijn Proludic team van harte welkom op het sportpark en bedankt het bedrijf van harte voor de sponsoring.

 Meer weten over dit interessante bedrijf? Kijk dan eens op de website www.proludic.nl.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.