't Lagerhuis sponsort coachjassen

Sponsorfoto Lagerhuis 2018 rugfoto

De voetbalsportvereniging Juliana Mill leeft natuurlijk van haar leden. Elk weekend spelen velen hun voetbalwedstrijd. Er zijn gelukkig veel vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt, maar ook financiële ondersteuning is nodig.

Gelukkig zijn er in de omgeving van Mill en Sint Hubert veel gulle sponsoren die hun steentje bijdragen in allerlei vormen, zoals bijvoorbeeld het sponsoren van een team. Dit keer werden het kader, de leiders en trainers van alle seniorenelftallen voorzien van nieuwe jassen door Grand Café Zalen 't Lagerhuis in Mill .

Sinds het seizoen 1999/2000 zijn Patrick, Stephan en Hanneke Weren sponsor van Juliana Mill. Naast deze nieuwe vorm van sponsoring, zijn zij ook shirtsponsor van voetbalteam Vrouwen 1 en bordsponsor van het hoofdveld. De familie Weren is ook vertegenwoordigd in diverse teams. Kortom zij zijn nauw betrokken bij voetbalclub Juliana Mill.

Het Lagerhuis bestaat sinds februari 1999. Het Lagerhuis bestaat uit een Grand Café en 2 zalen die ook gebruikt kunnen worden als 1 zaal. Deze hebben in 2009 een grote vernieuwing aangegaan. Zij zorgen voor de catering aan huis en in eigen zalen voor diverse feesten als ook bedrijfsfeesten. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig. Ook is het de thuishaven van Dartclub "NoScore", de "Wielerclub Mill", de Keverclub "Aircooled VW" en uiteraard ook voor de heren "Juliana Mill 1".
Het is fijn voor één van de grootste sportvereniging in ons dorp om sponsoren zoals Grand Café 't Lagerhuis te hebben zodat het voor jong en oud leuk blijft. Namens iedereen bij Juliana Mill bedankt!!

Patrick, Stephan en Hanneke, uiteraard ook bedankt namens het bestuur van voetbalclub Juliana Mill.

Sponsorfoto Lagerhuis 2018

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.