Algemene leden vergadering 2018

ALV2018

Maandag 22 oktober 2018 vond de jaarlijkse algemene leden vergadering plaats in de kantine van Juliana Mill. Op de foto de gehuldigden met voorzitter Tom Heerbaart.

Om 10 over acht startte Tom Heerbaart de vergadering door alle aanwezigen welkom te heten. Voor de pauze kwamen de verslagen van de diverse commissies gepresenteerd en werd er stil gestaan bij ons overleden lid Toon Kerstens. Deze zal vooral herinnerd worden als de verzorger van Juliana 1, maar daarnaast was hij nog op veel andere vlakken actief. In de commissie verslagen kwam naar voren dat Juliana het jaar afsluit met een klein verlies, maar de begroting laat zien dat de ommekeer nabij is. Daarnaast is in het afgelopen jaar weer veel energie gestoken in het complex, om het geheel van led verlichting te voorzien, waarmee de energie op een andere manier bespaard kan worden. Bij de senioren waren wisselende resultaten te melden, positief daarbij is te vermelden dat de dames (we moeten eigenlijk vrouwen zeggen) inmiddels een volwaardige positie binnen de vereniging veroverd hebben. Bij de jeugd was er naast 3 kampioenen ook een bekerkampioen te vermeldden. Helaas gaf jeugdvoorzitter Dennis Kerstens aan zijn psoitie vacant te stellen.

Na de pauze was er eerst aandacht voor de bestuursverkiezing. Zoals aangegeven trad Dennis Kerstens af als jeugdvoorzitter. Gelukkig is er vlak voor de vergadering witte rook gekomen van Jurgen van Hal, hij werd dan ook unaniem middels handopsteking verkozen tot nieuwe jeugdvoorzitter. Behalve Dennis, trad ook Mario Strijbosch terug als bestuurslid, hij blijft samen met zijn Yvonne wel aan als hoofd kantine, daarvoor is geen opvolging in het bstuur. Aftredend en herkiesbaar waren deze keer Dennis Kremers en Henk de Hoog, zij werden beiden herkozen. Na het officiele deel volgde nog de uitreiking van een aantal prijzen en minder benijdenswaardige trofee. Sportman van het jaar werd Henk de Hoog, gezien zijn 60-jarige voetbalcarriere, waarvan 1/3e in het urst, moet dit vooral gezien worden als een oeuvre prijs. Topscorer van het afgelopen seizoen was Jurgen van Hal met 22 doelpunten. De Karel Kremers bokaal voor het meest verdienstelijke lid ging naar Gerard Moors. Hiermee werd zijn wekelijkse zoektocht naar scheidsrechters en zijn nimmer aflatend enthousiasme beloond. Als minder benijdenswaardige trofee ging de pechvogel trofee dit jaar naar Lau van Lanen. Lau kampt al enige tijd met zeer ernstige gezondheidsproblmen, en kon om die reden ook niet aanwezig zijn. Zijn trofee wordt binnenkort aan hem uitgereikt. Tot slot was er dan nog de gebruikelijke rondvraag waarna voorzitter Tom Heerbaart de vergadering tegen tienen kon sluiten.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.