Beau Noa Liv Kremers winnaar Juliana Tourspel 2018

Tourspel2018

Beau Noa Liv Kremers heeft de 30e editie van het Juliana Tourspel gewonnen. Afgelopen vrijdag werd ze samen met haar vader en de andere winnaars gehuldigd tijdens de prijsuitreiking in de kantine van de Millse voetbalclub.

Het is voor het tweede jaar op rij dat de hoofdprijs van het Juliana Tourspel in Mill blijft. Vorig jaar eiste Marian van Daal de eerste plek op, dit jaar ging Beau Noa Liv Kremers er met de schitterende Merida racefiets van hoofdsponsor Thijs Hendriks Tweewielers vandoor. De fietsenzaak uit Wanroij was dit jaar voor de tweede keer hoofdsponsor van het Juliana Tourspel, waaraan deze keer 1035 mensen deelnamen. De Larsjes uit Heesch en Nancy en Kim uit Mill eindigden respectievelijk als tweede en derde en ontvingen hiervoor vrijdag eveneens hun beloning.

De top drie in het ploegenklassement bestond dit jaar uit Heinz Bierstube Mill, The Big Ben en Ex Prinsen Germelaand. Ook zij werden vrijdag in het zonnetje gezet voor hun prestaties, net als de rest van de top 20 van het individuele klassement en de nummers 50, 100, 150 etc. De  winnaar van de Rode Lantaarn, traditioneel een gewilde prijs in het Juliana Tourspel, kon dit jaar pas na loting worden aangewezen. Van de vier deelnemers met nul punten bleek Theo Slaat de meest gelukkige. Hij ontving een ‘Mills Slukske’ en zijn naam wordt bijgeschreven op de Rode Lantaarn.

De Juliana Tourspel commissie wil alle winnaars via deze weg nogmaals feliciteren, alle deelnemers bedanken voor hun deelname en alle sponsoren voor hun bijdrage. Hopelijk tot volgend jaar! 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.