Scheidsrechtersbeleid Juliana

scheidsrechtersbeleid

De jeugd van Juliana gaat dit seizoen verder met het scheidsrechtersbeleid waarbij de oudere jeugd wedstrijden gaat fluiten bij de jongere teams. Kijk hier voor het schema van de eerste seizoenshelft. 

Beste speler/speelster,

Zoals bekend gaan we dit seizoen weer verder met de indelingen en het beleid wat we afgelopen seizoen zijn ingegaan betreffende het fluiten door de oudere jeugd bij de jongere jeugd in het kader van het vrijwilligersbeleid en ieder die een vrijwilligerstaak moet doen bij Juliana.

Hierover hebben jullie afgelopen week een brief over ontvangen vanuit Juliana of vorig jaar al. De indelingen zijn weer bekend en vind je hieronder. Hier kun je zien welke wedstrijd(en) je gaat fluiten voor het komend half seizoen. Als je er niet bij staat kom je de volgende seizoenshelft nog aan de beurt, echter weten we hier pas tijdens de winter de wedstrijden van, dus dat hoor je dan weer.

Zoals we jullie verteld hebben moet iedereen de wedstrijden fluiten die ze toebedeeld hebben gekregen en is wijzigen niet mogelijk! We publiceren het vooraf, al voor tot aan het einde van het halve seizoen zodat je hier prima rekening mee kunt houden. Als je dan toch écht niet kunt voor maar ongeveer een uurtje (zo lang duurt een wedstrijd maar), dan is het met hoge uitzondering mogelijk dat je onderling ruilt (met andere spelers uit je team of van de O17/O19 teams). Dit ruilen moet uiterlijk vijf dagen voor je de wedstrijd hebt, gebeurd zijn en hiervan moeten wij (Roland van der Maden en Ko van der Ven) altijd binnen vier dagen op de hoogte zijn! Als dit niet lukt, sta je er dus gewoon zelf om te fluiten.

Als er géén scheidsrechter staat op jouw wedstrijd, ben je hiervoor zelf verantwoordelijk en zullen er dus ook zeker gevolgen gaan komen voor je.

Kijk goed en vaker welke wedstrijd je krijgt en zorg dat je op tijd (15/20 minuten) voor je wedstrijd aanwezig bent zodat je je nog even kunt klaarmaken met betrekking tot de kleding en de spulletjes (scheidsrechterskleding graag aan doen. Hangt in scheidsrechterslokaal 1 of 2 en fluitjes bij het beheer). Wij gaan ons best doen voor goede begeleiding bij jullie. Iedere club heeft de vrijwilligers hard nodig en het is hartstikke leuk en leerzaam om eens een mooi potje voetbal te mogen fluiten! 

Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en alvast heel veel succes en plezier namens ons en het bestuur van Juliana Mill!

Mede namens het bestuur, met vriendelijke groeten,
Ko van der Ven en Roland van der Maden
Scheidsrecheterscoördinatoren Juliana Mill

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert