Jeugdnieuws

Inloopspreekuur bij Juliana Mill

camiel

Vanaf de eerste maandag na de Millse kermis verzorgt eerste elftal speler Camiel van Geenen wederom iedere maandag een fysiotherapie inloopspreekuur voor alle jeugdleden van Juliana Mill. 

Camiel van Geenen is werkzaam als fysiotherapeut en organiseert het spreekuur voor alle jeugdspelers van Juliana. Net als vorig seizoen kunnen jeugdspelers hier binnen komen met vragen of problemen met betrekking tot hun gezondheid. Camiel voert een korte screening uit om te bepalen of het verstandig is om met de klacht naar de fysiotherapie (of elders) te gaan en geeft advies en tips om zelf met de klacht om te gaan. Hierdoor is de weg naar herstel korter en kunnen spelers beter en sneller geholpen worden.

Het is voor de jeugdspelers geheel gratis om een screening te laten maken. Het is wel fijn om een legitimatiebewijs mee te nemen, maar niet noodzakelijk. Wanneer je zeker wilt weten dat je terecht kunt, is het verstandig om vooraf even appje, belletje, mailtje of sms’je te sturen. Voor eventuele vragen of opmerkingen over het inloopspreekuur kun je altijd bij Camiel terecht, maar je zou ook op de facebookpagina van Fysiotherapie Poos kunnen kijken. Hier worden eventuele mededelingen geplaatst wanneer het bijvoorbeeld een week niet doorgaat tijdens de winterstop.

Ten slotte is het verplicht voor de meiden om een volwassene (ouder/trainer/leider) mee te nemen en ook voor de jongens adviseert Camiel om een ouder mee te nemen. Twee personen horen tenslotte altijd meer dan een. 

Op maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur vindt iedere week het inloopspreekuur plaats in de EHBO-ruimte op het sportpark.

Mobiel nummer van Camiel: 06-23158671
Mail-adres van Camiel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.