Jeugdnieuws

Juliana O19-1 pakt de beker!

JO19 beker
Juliana Mill O19-1 heeft op zaterdag 10 juni in de bekerfinale DESM JO19 glansrijk verslagen!

Een historische presatatie! Juliana Mill JO19-1 heeft zaterdagmiddag in Schijndel de districtsbeker gewonnen! De ploeg van trainer Sjoerd van Reijmersdal was in de finale met 3-0 te sterk voor DESM uit het Limburgse Weert.

Vanaf de twintigste minuut speelde Juliana met een man meer. De rechtsbuiten van DESM ontving eerst geel voor een overtreding en kreeg daarna nog een keer geel nadat hij de dug-out kapot sloeg. Juliana profiteerde maar minimaal van het overtal. Zo kregen Gijs Wijdeven en Syb Daverveld enkele kleine kansen.

Net voor rust moest ook Juliana met tien verder (slechts tien minuten overigens), na een gele kaart van Vince van Reijmersdal vanwege vasthouden. Maar met gelijke aantallen sloeg Juliana toe. In de 43ste minuut promoveerde verdediger Nicky van den Broek een corner van Syb Daverveld tot openingstreffer, een minuut later schoot Gijs Wijdeven van afstand fraai raak: 2-0.

In de tweede helft werd het toch nog spannend. Juliana kreeg binnen twee minuten twee keer geel - Syb Daverveld en Mark Theunissen - en moest met negen (tegen tien van DESM) verder. Even later schoot DESM een vrije trap op de lat. In de 83ste minuut was de wedstrijd gespeeld. Toen moest de Limburgse opponent met negen man verder na een rode kaart vanwege natrappen. Zeker nadat Boyd Heijnemans in blessuretijd met een schitterende stift voor de 3-0 zorgde.

Juliana bedankt haar sponsor Albert Heijn van de Ven Mill

 JO19-1 Custom

bekerfinale

Verslag: Dominique Pichel

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.