Jeugdnieuws

Mooie transfers jeugdspelers Juliana

Lars Verweijn - PSV Fundament - Juliana Mill

Lars Verweijen, Youri  Verbeek en Jesse van Demen vertrekken komende zomer bij Juliana Mill. De Millse talenten spelen volgend seizoen respectievelijk voor de betaald voetbal clubs PSV, VVV Venlo en de topamateurs van SV Venray. 

 Lars Verweijen (PSV)

Juliana JO9-speler Lars Verweijen speelt de komende vier jaar in het shirt van PSV. Lars trainde sinds september vorig jaar al verschillende keren mee bij NEC en PSV, maar koos er uiteindelijk voor om bij de Eindhovense topclub te gaan voetballen. 

Youri Verbeek (VVV-Venlo)

Youri Verbeek (ook Juliana JO9) vertrekt naar de jeugdopleiding van VVV Venlo. Net als Lars volgde hij verschillende selectietrainingen, alvorens hij werd toegelaten tot de jeugdopleiding van de Limburgse voetbalclub – dit jaar nog kampioen in de Jupiler League. 

Jesse van Demen (SV Venray)

Naast Juliana JO9-spelers Lars en Youri maakt ook Juliana JO13-speler Jesse van Demen komende jaargang een flinke stap vooruit. Jesse voetbalt in het seizoen 2017-2018 voor SV Venray, dat na de zomer uitkomt in de tweede divisie. 

Juliana Mill wenst Lars, Youri en Jesse heel veel succes bij hun nieuwe clubs! 

Youri Verbeek - VVV Venlo - Juliana Mill
Lars Verweijen tekent bij PSV (Foto boven), Youri Verbeek gaat bij VVV Venlo aan de slag (Foto onder). 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.