Limburgse Juliana-fan 82 jaar

lnQfoUbd

Afgelopen vrijdag heeft Juliana-fan Jo Huveneers uit Limburg zijn 82e verjaardag gevierd. Huveneers is sinds 2008 lid van onze vereniging en schrijft regelmatige bijdragen voor de website en Julian Goals. Proficiat Jo! 

Juliana Tourspel 

Kort voor zijn lidmaatschap won Jo de Rode Lantaarn in het Juliana Tourspel. Bij de prijsuitreiking op het Juliana sportpark was hij zo onder de indruk van de mooie accommodatie dat hij meteen lid werd van de vereniging Sindsdien heeft Juliana regelmatig mooie bijdragen van Jo mogen ontvangen in de vorm van berichten in het clubblad en op de Julianasite.

Proficiat aan alle kampioenen 

Nadat we Jo afgelopen vrijdag de felicitaties hebben doen toekomen voor zijn verjaardag ontving Juliana een geldelijke bijdrage "voor de prachtige jeugdafdeling", zoals Jo het omschrijft, en een "proficiat aan alle kampioenen van Juliana". 
 
Juliana is trots op het gewaardeerde lid Jo Huveneers. We wensen Jo en zijn vrouw Dinie nog vele jaren in goede gezondheid toe.
Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.