Jeugdnieuws

Pupil van de week: Noud van der Burgt

noud2
Noud van der Burgt: Pupil van de week bij de wedstrijd tegen Juliana 1 - SDDL 1

Hallo!

Op zondag 5 maart 2017 was ik pupil van de week bij de wedstrijd tegen Juliana 1 - SDDL 1.
Ik werd ontvangen door Jany met een glaasje drinken. Toen kreeg ik een voetbal en een medaille! En toen gingen we met Juliana 1 de wedstrijd bespreken. Claus, dat is de trainer, die legde alles uit aan de spelers aan de hand van een spelersbord. Daarna gingen we omkleden (met een lekker muziekje) en begonnen we met de warming-up.

noud4

Nadat we goed waren opgewarmd gingen we terug naar de kleedkamer. Daarna had ik kennis gemaakt met de scheids- en grensrechters. Toen was het half drie en begon de wedstrijd. Ik mocht de aftrap nemen en daarna scoren bij de keeper van SDDL 1. Mooie goal (al zeg ik het zelf).

noud1

Toen mocht ik gaan zitten in de dug-out. In het begin had Juliana een paar goede kansen. Helaas gingen deze er niet in en maakte SDDL 0-1 in de eerste helft. Ook in de tweede helft ging het niet veel beter. Het werd zelfs 0-2! Ondanks dat Juliana heeft verloren, vond ik het toch een superleuke dag! Ik wil de trainer, de spelers en Jany bedanken.
Heel erg bedankt!

Groetjes Noud van der Burgt

noud3

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.