Jeugdnieuws

Juliana O15-1 slechts één helft goed

jo15

Juliana Mill JO15-1 is de voorjaarsreeks begonnen met een overwinning.

De boys in blue waren zaterdagmiddag op eigen veld met 4-1 te sterk voor het Limburgse combinatieteam van Stormvogels'28 (Siebengewald) en HRC'27 (Afferden). De thuisploeg maakte pas na rust het verschil.

Juliana speelde de eerste helft zonder passie, plezier en samenspel. Logisch gevolg: er werd niet goed drukgezet, omgeschakeld, vrijgelopen en elkaar ingespeeld. Het leek dat Juliana, dat zonder Jesse van der Ven (vakantie) en Niels Maas (ziek) speelde, meer tegen zichzelf vocht dan tegen de fysiek sterke tegenstander.

Slechts een paar keer kwamen de Millenaren bij het doel van Stormvogels/HRC. Onder meer in de negentiende minuut. Na goed afjagen van Wessel Klomp en Kjell Cornelissen bediende laatstgenoemde Mike van de Bungelaar, die de bal tergend langzaam onder de keeper doorschoot: 1-0. Lang kon Juliana niet genieten van de voorsprong, want slechts twee minuten later was het alweer gelijk.

In de rust zette de leiding én de spelers zelf elkaar op scherp, want iedereen was er wel over uit dat het spel beter moest. Als herboren kwam Juliana daarna uit het kleedlokaal. Binnen elf minuten na de pauze stond het 3-1. Eerst maakte Robin Willemsen de 2-1, na een goede loopactie en dito pass van Jarne Schaap. Daarna zette invaller Bas Kremers op schitterende wijze Kjell vrij voor de keeper. De linksbuiten wist wel raad met die bal.

In de slotfase maakte diezelfde Kjell ook zijn tweede van de middag. Hij passeerde de rechtsback, toen de centrale verdediger en daarna vanuit een moeilijke hoek de keeper: 4-1. Op dat moment stond Jesse van Demen ook al in het veld. Als (eerstejaars) D-speler maakte hij zijn debuut in de O15-1.

Juliana-O15-winst-en-frikandellen

Komende zaterdag speelt Juliana O15-1 in en tegen Sambeek.

JO15-1 Custom

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.