Jeugdnieuws

Oefenpot kent supersnelle Juliana-goal

sven JO19
Als voorbereiding op de tweede helft van de competitie speelde JO19-1 zaterdag 18 februari een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen Achates JO19-1.

Vóór de winterstop wist Juliana redelijk gemakkelijk van deze tegenstander te winnen. Ook in de komende reeks zullen de teams nog een keer tegenover elkaar staan.

Talent

JO19 kent het nodige talent, dat ook bij de senioren niet onopgemerkt blijft. Na de winterstop sluit een aantal talenten met regelmaat bij de selectie aan. Hoewel het een aderlating is voor JO19 biedt het ook weer kansen voor anderen. Een van de personen die daar van profiteert is Sven van Casteren. Tegen Achates mocht hij beginnen in de voorhoede.

5 seconden

Achates mocht aftrappen. De bal die terug gespeeld werd naar hun laatste man werd slecht aangenomen. Sven wist de bal te onderscheppen en stond direct één op één met de keeper. Koelbloedig wist hij de kans af te ronden. 5 Seconden na de aftrap van Achates wist Sven voor Juliana te scoren. In de 1e helft wist Juliana nog 1x te scoren.

65 minuten

De 2e helft duurde maar 20 minuten omdat de keeper van Achates niet verder kon spelen vanwege een blessure. Achates was door zijn wissels heen en wilde niet verder spelen zonder keeper en met maar 10 man. De scheidsrechter besloot de wedstrijd af te fluiten na 65 minuten.

Timo Smulders

De wedstrijd stond onder leiding van de 14-jarige Timo Smulders die normaal wedstrijden fluit bij JO15! Timo liet ook in deze wedstrijd zien een uitstekend scheidsrechter te zijn die niet bang is om een beslissing te nemen. Een prima oefenwedstrijd voor de spelers en scheidsrechter die helaas maar 65 minuten duurde. Maar wel een wedstrijd waar waarschijnlijk de snelste goal ooit werd gescoord door een speler van Juliana Mill, Sven van Casteren.

timo

Kijk voor een uitgebreid fotoverslag op: voetbal-shoot.nl

JO19

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.