Jeugdnieuws

Beloning blijft uit voor gretig Juliana O15-1

jo15

 Na de wedstrijd tegen Vitesse'08 O15-1 was het stil in de kleedkamer van Juliana Mill O15-1.

De 2-0 nederlaag (en het misgelopen kampioenschap in de najaarsreeks) was onterecht en kwam dan ook hard aan. Zeker omdat de spelers echt alles hadden gegeven en meer hadden verdiend.

De jongens van Juliana wilden wel heel graag tegen de nummer 2 van de ranglijst. Ze speelden scherp. Waren een beetje te enthousiast zelfs. De Millse mannen verloren in de eerste helft nauwelijks een duel en hadden veel de bal - zoals we eigenlijk graag willen - maar maakten daarnaast te veel (onnodige) overtredingen en speelden te gehaast. Uit het niets scoorde de fysiek sterke thuisploeg twee keer. Vanuit een ingooi en met een vrije trap. Doodzonde.

Zeker omdat we nauwelijks kansen tegen kregen en als Vitesse in de buurt kwam dan stond de teruggekeerde keeper Tim z'n mannetje.

Met een zuur gezicht gingen we aan de thee, of was het ranja? Daar spraken we over de vele en goede energie die we in de wedstrijd staken en over de verbeterpunten: de gretigheid beter beheersen en rustiger spelen. Dat lukte na rust aardig. We rechtten de rug, waren de betere ploeg, maakten goede keuzes en hadden Vitesse in de tang, alleen een doelpunt ontbrak. Zo vond onder meer de mee opgekomen Gijs het zijnet, kwam Wessel net niet bij een mooie steekpass van Kjell, kwamen we net tekort bij enkele gevaarlijke hoekschop van aanvoerder Stijn en ging een vrije trap van Niels net naast. Zodoende bleef de beloning in het resultaat helaas uit.

Daardoor is Juliana als derde geëindigd in de najaarsreeks. Een mooie prestatie voor een team met voor het grootste deel eerstejaars. Voordat de winterstop ingaat, speelt de ploeg van trainers Dominique Pichel en Jack Brienen nog tegen Odiliapeel (beker) en SV United (oefen).

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.