Jeugdnieuws

JO11-1 onverwacht vroeg kampioen!

JO11-1 Custom
Met nog 2 wedstrijden te spelen stevenden we af op het kampioenschap in de najaarscompetitie. We waren tot nu toe ongeslagen, maar SIOL was nog een geduchte concurrent.

Wij moesten uit naar Constantia, Wanroy en deden daar onze sportieve plicht en wonnen met 6-2. We gingen er vanuit dat SIOL dezelfde dag van EWC zou winnen, zodat de beslissing over het kampioenschap pas volgende week zou vallen. Dus de jongens lekker douchen en verder niets. Eugene had vooraf aangegeven dat hij EWC wel even zou bellen voor de uitslag, maar ik dacht dat hij een grapje maakte. Toen ik hem even later buiten bellend aantrof, zag ik aan zijn gezicht dat een klein wonder had plaatsgevonden (ook al had hij in eerste instantie een verkeerd nummer gebeld): EWC had met 5-3  van SIOL gewonnen, tegen alle verwachtingen in. Geen spandoeken, geen champagne, geen huldiging, maar wel het kampioenschap in 'the pocket'! En natuurlijk even een 'mannequin challenge' in het kleedlokaal gemaakt en op facebook gezet. Het kampioensfeest houden we volgende week na de laatste wedstrijd. 

Aldus een trotse leiders Eugene & Marc

 JO11 1 kampioen

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.