Jeugdnieuws

JO13-1 najaarskampioen

JO13 1 kampioen
Zaterdag 26 november speelde Juliana JO13-1 de kampioenswedstrijd in Uden tegen UDI '19 JO13-3. Vol spanning vertrokken we vanuit Mill met vele supporters naar Uden voor een spannende wedstrijd.

 Juliana JO13-1 koploper moesten het opnemen tegen de nummer 4 UDI '19 JO-13 3. Vol spanning begonnen de jongens aan de wedstrijd, het spel ging gelijk op maar al na 10 minuten kwam Juliana op voorsprong nadat de keeper van UDI '19 te ver uit zijn goal kwam en Tijn met de bal kon door lopen en zo beheerst de 0-1 binnen kon tikken. Helaas kwam UDI '19 al vrij snel weer op gelijke hoogte, nadat Devin de bal verkeerd op zijn hoofd raakte en zo de 1-1 in eigen goal kopte. Maar Juliana bleef positief door strijden en zo kwamen ze 5 minuten later alweer op voorsprong 1-2 doordat Jesse de bal op zijn slof nam en zo fraai de bal boven in de goal krulde .

Met de 1-2 voorsprong gingen de jongens de rust in.

Na een peptalk van de leiders in het kleedlokaal begonnen ze vol goede moed aan de tweede helft. Echter begonnen de zenuwen steeds meer op te spelen en werd er heel rommelig gespeeld met veel balverlies en passes die niet aankwamen. Gelukkig maakte UDI '19 daar geen gebruik van en kwam Juliana door een doelpunt van Tijn op een 1-3 voorsprong die mooi de keeper uitspeelde en de bal in de goal schoot. Toch zakten de zenuwen niet weg en bleef Juliana rommelig en slordig spelen. Door een misverstand tussen keeper Timo en verdediger Cas kwam UDI '19 terug in de wedstrijd door de 2-3 te scoren. Maar ook deze keer bleven de jongens goed stand houden en kon Tijn zijn derde doelpunt van de wedstrijd op zijn naam schrijven door de 2-4 binnen te tikken.

De spanning nam alleen maar toe bij iedereen zo wel bij de jongens in het veld, maar ook de leiders en natuurlijk de supporters langs de lijn. We dachten allemaal dit kan niet meer mis gaan, maar ineens werd het nog spannend want met nog 1 minuut op de klok wist UDI '19 onverwacht te scoren, een afstandsschot werd nog fraai gered door Timo maar in 2de instantie werd de bal toch nog binnengeschoten 3-4.

Gelukkig toen de aftrap werd genomen floot de scheidsrechter eindelijk af en was het wel verdiende KAMPIOENSCHAP binnen!!

JO13-1 Custom

Spelers : Timo, Bram, Devin, Guus, Jesse, Tygo, Rick, Niek, Jorne, Puck, Tijn, Moos, Dylan, Cas, Ty.

Leiders: Peter, Pascal, Willemar, Willy.

Gefeliciteerd met jullie welverdiende KAMPIOENSCHAP!!! Namens Juliana en alle supporters.

JO13 1 kampioen1

 

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.