Jeugdnieuws

Juliana O15-1 bereikt simpel volgende ronde

jo15
De jongens van Juliana O15-1 hebben de derde ronde van de districtsbeker bereikt. Ze waren een paar maten te groot voor de leeftijdsgenoten uit Odiliapeel: 0-10

Het was de tweede bekerwedstrijd op rij dat de ploeg van het trainersduo Jack Brienen en Dominique Pichel de dubbele cijfers haalde. In de laatste poulewedstrijd won Juliana met 11-1 van JVC Cuijk O15-3.

JO15 beker

Juliana begon voortvarend op sportpark De Smelen. De gasten tikten Odiliapeel de eerste minuten tureluurs, maar scoorden niet. De schoten of kopballen eindigden over, naast of (veelvuldig) in de handen bij de doelman van de thuisploeg. Pas in de 21ste minuut kwam Juliana op voorsprong. Spits Mike van den Bungelaar rondde af na een goede actie van Jesse van der Ven. Die rechtsback was ook betrokken bij de twee andere goals voor rust. Eerst bereidde hij na een combinatie met William van Dommelen de 0-2 voor, even later schoot hij een vrije trap van Kjell Cornelissen binnen: 0-3.

In de openingsfase van de tweede helft was het de beurt aan invaller Wessel Klomp. De spits, dit keer spelend op het middenveld, maakte met een intikker de 0-4 en met een fraaie krulbal de 0-5. De koek was zeker niet op: tussen minuut 55 en 70 scoorde Juliana nog vijf keer. Stijn Janssen maakte er 0-6 van en Mike op aangeven van William de 0-7. Bas Kremers, de kleinste man van het veld, kopte vervolgens raak en zorgde ook voor het slotakkoord. De negende treffer was een bijzondere: een strafschop van doelman Tim Kerstens.

 

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.