Jeugdnieuws

Juliana O15-1 levert grootse teamprestatie

jo15
Juliana Mill JO15-1 heeft de competitie hervat met een klinkende zege. De ploeg liet zaterdagmiddag - een week nadat het de tweede bekerronde bereikte - op het eigen sportpark bij vlagen erg goed voetbal zien. 

Tegen de leeftijdsgenoten van Hapse Boys wer het 9-2. Met die overwinning, een echte teamprestatie, klommen de blauwhemden op van de vijfde naar de derde plek in de tweede klasse.

De thuisploeg kende alleen in het begin moeite met de Hapsenaren. In de derde minuut scoorden de gasten via een counter over de rechterflank. Na de 0-1 namen de jongens van Juliana het initiatief over. En hoe. Ze vonden continu de derde man, creëerden telkens een man meer-situatie en gaven volop prima passes. Bijvoorbeeld bij de 1-1, een minuut na de openingsgoal. Middenvelder Stijn Janssen stuurde Kjell Cornelissen weg. De linksbuiten, die keihard werkte en telkens zijn tegenstander de baas was, rondde knap af.

Stijn stond een klein kwartier later aan de basis van de 2-1, met een opening op William van Dommelen. De rechtsbuiten vond spits Mike van den Bungelaar, die met zijn linker afdrukte. Even later tekende William voor zijn tweede assist. Na zijn weergaloze actie aan de zijlijn tikte Kjell van dichtbij binnen. Nog voor rust tekende Mike voor zijn tweede en de vierde van de thuisploeg. Hij profiteerde van uitstekend opendraaien van Bas Kremers: 4-1.

Daarmee was de koek nog niet op. Na rust lieten de invallers zich ook gelden. Zo maakte Wessel Klomp op aangeven van Kjell in de 38ste minuut de 5-1. Nadat keeper Jarne Schaap in twee instanties geklopt werd door een van de betere Hapse spelers (5-2) liep Juliana verder weg. Eerst knalde Stijn een corner binnen, even later maakte Misja van der Zanden, ook een invaller, de 7-2. Het slotakkoord was voor de spitsen: Mike met de 8-2 en Wessel met de 9-2.

Zaterdag neemt Juliana het op De Groenendijkse Kampen in Cuijk op tegen JVC Cuijk O15-2. Het is geen uitgemaakte zaak dat de Millse mannen weer winnen want JVC klopte afgelopen speelronde knap Astrantia/Milsbeek O15-1, maar als Juliana wederom keihard werkt en zo goed als team speelt dan kan het wederom een mooie middag worden.

 JO15

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.