Jeugdnieuws

Juliana O15-1 wacht op startschot voorjaarsreeks

jo15

Na twee oefenwedstrijden in vier dagen is Juliana Mill O15-1 klaar voor de voorjaarsreeks.

De boys in blue speelden zaterdagmiddag op het Udense kunstgras een uitstekende eerste maar mindere tweede helft tegen UDI’19 O15-2 (3-1). Drie dagen later trokken ze wel aan het langste eind: op eigen veld klopte Juliana eersteklasser Gemert O15-2 met 2-1.

In beide wedstrijden liet Juliana zien de afgelopen periode flinke stappen te hebben gezet in het verdedigen. De Millse mannen speelden bij balbezit tegenstander als een blok, gaven elkaar rugdekking en schuwden de duels niet. Bij tijd en wijlen werd de opponent afgejaagd en vroegtijdig de bal veroverd.

Ook het aanvalsspel was bij vlagen genieten, vooral voor rust tegen UDI kende Juliana een goede fase. In de gelijkopgaande partij tegen Gemert van dinsdagavond was het aan de bal iets slordiger. Toch waren de doelpunten fraai. Na een flankbal Kjell Cornelissen en terugleggen van William van Dommelen prikte Mike van den Bungelaar in de 42ste minuut met een knappe volley de 1-0 binnen. Twee minuten later verdubbelde Bas Kremers met een schitterend schot via de binnenkant van de paal de voorsprong: 2-0. In de blessuretijd redde Gemert nog de eer.

Juliana hervat op de zaterdag na de carnaval (4 maart) de competitie. In de eerste wedstrijd van de voorjaarsreeks wacht nieuwkomer Stormvogels’28/HRC’27.

JO15-1 Custom

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.