Jeugdnieuws

Taart voor de Juliana-scheidsrechters

scheidsrechter

Als afsluiting van de KNVB Week van de scheidsrechter genoten onze Juliana jeugdscheidsrechters van een lekker stuk taart. Als dank voor hun wekelijkse inspanningen.

Met de Week van de scheidsrechter besteedt de KNVB jaarlijks aandacht aan het goede werk van de professionals en amateurs die er voor zorgen dat er gevoetbald kan worden.

Scheidsrechter: het is een vak!

Bij Juliana heeft met name de jonge jeugd het geluk dat een aantal enthousiaste scheidsrechters elke week paraat zijn om de wedstrijden in goede banen te leiden. Het vak van scheidsrechter is een lastige klus. Vaak moet in een fractie van een seconde een beoordeling en keuze worden gemaakt. In het heetst van de strijd hebben spelers, coaches en publiek vaak moeite om zich te beheersen. Het fatsoen is vaak ver te zoeken. Het woord "respect" wordt volop gepromoot, maar in de praktijk maar al te vaak vergeten. De buitenspelregel, handsbal, voordeelregel. Allemaal keuzes voor de scheidsrechter.

Trots op Juliana scheidsrechters

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd, zo bleek onlangs bij de afgelaste wedstrijd van Juliana JO17-2. Daarom: Juliana is trots op zijn scheidsrechters. Er zijn nieuwe plannen om nog meer scheidsrechters op te leiden. Hierover binnenkort meer.

jeugdscheidsrechters
Archieffoto: Ko van der Ven, Kevin Blom, Gijs van der Maden

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.