Jeugdnieuws

Juliana JO15-1 vecht zich terug tegen Volkel

C1
Juliana Mill JO15-1 heeft zaterdagmiddag een punt meegenomen uit het naburige Volkel. Op basis van de tweede helft was het 1-1 gelijkspel een terechte uitslag. De Millenaren toonde na rust eindelijk gretigheid, de agressiviteit die nodig was om de achterstand recht te trekken.

Juliana speelde geen grootse wedstrijd in Volkel. Zo creëerde de ploeg in tegenstelling tot de vorige duels nauwelijks kansen. Aan de andere kant kreeg Tim Kerstens overigens ook weinig doen. De doelman zag dat zijn team sterk opende en Volkel naar achter drukte. Toch dook de thuisploeg in de eerste minuten via een counter tweemaal gevaarlijk op voor de goal van Juliana.

Niels Maas, een van de uitblinkers, liep in de verdediging enkele keren de gaten goed dicht. Toch was ook hij net voor rust kansloos bij de openingstreffer van Volkel. De sterke spits kopte een voorzet vanaf rechts, net na een snel genomen vrije trap, in de kruising. Het had evenwel eerder al 0-1 kunnen staan. Het schot van rechtsbuiten Kjell Cornelissen eindgide echter op de lat en spits Mike van den Bungelaar vond de doelman in kansrijke positie.

Na rust was er meer drive in de ploeg. Dat had enerzijds te maken met de inbreng van Bas Kremers, Jesse van der Ven en Wessel Klomp die stonden te trappelen om het veld te betreden, anderzijds omdat de spelers tijdens de pauze in het kleedlokaal zelf aangaven dat ze er 'een paar tandjes erbij konden zetten'.

Dit gebeurde ook, maar veel gevaar voor het doel van Volkel leverde dat spel langertijd niet op. Tot Mike in de 59ste minuut met een heerlijke stiftje de Volkel-sluitpost verschalkte: 1-1. Na de gelijkmaker kwam er nog meer geloof bij de gasten. Juliana drong aan - zo slalomde Jesse over de linkervleugel en leverde hij met een rabona nog bijna een assist af - maar de tijd was te kort om nog het verschil te maken.

Juliana JO15-1 speelt zaterdag 8 oktober het volgende competitieduel, thuis tegen koploper Milsbeek/Astrantia JO15-1.

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.