Toptransfers voor Juliana-spelers

Melvin de Klijn

Jordy en Melvin de Klijn spelen komend seizoen voor eersteklasser Germania uit Groesbeek. De tweeling speelde drie seizoenen in het eerste elftal van Juliana Mill.

Het vertrek van de Sint Hubertse broers betekent een fixe aderlating voor de selectie. Melvin was de afgelopen drie seizoenen de onbetwiste spits van Juliana 1. Met name vorig seizoen was de 21-jarige aanvaller erg goed op dreef. Mede dankzij zijn zestien doelpunten plaatste Juliana zich destijds voor de nacompetitie.

Germania

Ongeveer tegelijkertijd met zijn tweelingbroer Melvin maakte Jordy zijn entree bij het eerste elftal. De middenvelder maakte zich snel populair bij het Millse publiek, vooral vanwege  zijn enorme winnaarsmentaliteit. Hij was daarnaast enkele seizoenen jeugdtrainer bij de club. Het voorbije seizoen leidde hij de D1 naar het kampioenschap.

Jordy de Klijn

Boven: Melvin in actie tegen Merselo. Onder: Jordy schermt de bal af in duel met een speler van SV Oostrum. 

Morris Klomp naar NEC

Naast de gebroeders De Klijn maakt nog een Millse speler komende zomer een schitterende promotie. Morris Klomp, het afgelopen seizoen speler van Juliana F1, vertrekt naar N.E.C in Nijmegen. Hij gaat bij de Nijmeegse eredivisieclub spelen in het Onder 9-team.

Juliana wenst Jordy, Melvin en Morris heel veel succes bij hun nieuwe club!

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.