24 januari: Fabian Arts

fabian 1

Pupil van de week: Fabian Arts

Vandaag, 24 januari, was ik Pupil van de Week bij de wedstrijd Juliana 1 tegen Constantia 1. Ik vond het van tevoren best wel spannend. Maar toen we er waren vond ik het heel leuk. Jâny stond al op ons te wachten en vertelde wat we allemaal gingen doen. Eerst heb ik de trainer ontmoet. Hij vroeg in welk team ik speel. 

Bij de teambespreking vertelde de trainer de opstelling en hoe ze moesten spelen. Toen gingen we omkleden en de warming up doen. Daarna mocht ik samen met de grensrechters mee naar de scheidsrechter. Hij legde uit hoe we de aftrap zouden gaan doen.

Toen was het zover: we gingen met z'n allen klaar staan in de spelerstunnel om het veld op te gaan. Bij de aftrap dribbelde ik tussen de spelers van Constantia door en schoot de bal via de binnenkant van de paal in de goal. De keeper van Constantia was kansloos  ;-)

Tijdens de wedstrijd zat ik in de dug-out met de trainer, de leider en de reservespelers. Al heel snel kreeg Wanroij een penalty en kwam Juliana op achterstand. In de rust gingen we thee drinken in de kleedkamer en zei de trainer tegen de spelers dat ze in de tweede helft nog beter hun best moesten doen. Dat deden ze ook en steeds vaker waren ze in de buurt van de goal van de tegenstander. Gelukkig ging de bal er ook een keer in! Toen was het 1-1.

fabian 2

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.