Oude mobieltje voor Stichting Opkikker

kay heijnemans

Hallo ik ben Kay Heijnemans, ik ben keeper in de D2 en ik ben een ambassadeur van Stichting Opkikker.

Ik heb al sinds mijn geboorte een longziekte en ben daarvoor onder behandeling bij een kinderlongarts. Deze arts heeft mij in het voorjaar opgegeven voor een Super Opkikkerdag van de Stichting Opkikker. Dit zijn dagen die speciaal georganiseerd worden voor chronisch zieke kinderen en hun ouders, broers of zussen, dit om even de ziekte en alle zorgen te vergeten en te genieten van deze speciale dag. Op deze dag krijg je een persoonlijke vrijwilliger die de hele dag alles voor je regelt, het programma, eten en drinken. Je hoeft het maar te vragen en hij of zij regelt het.

Wij hebben op deze dag ontzettend leuke dingen gedaan, bij de ANWB banden verwisselen, meerijden achter op een trike, lasergamen in een luchtkussen, we hebben vogels en slangen vast mogen houden, meegevaren op een speedboot en ook de klimwand van korps mariniers hebben we beklommen.

Jullie begrijpen dat dit natuurlijk niet zomaar kan en daarom probeer ik en nog vele andere kinderen met mij, als ambassadeur, geld in te zamelen voor Stichting Opkikker zodat nog veel chronische zieke kinderen en hun ouders, broers en zussen net zo’n fantastische dag mogen meemaken als wij hebben gehad.

Nu wil ik graag voor de Stichting Opkikker oude mobieltjes inzamelen, de Stichting krijgt hier dan geld voor zodat er nog veel meer chronisch zieke kinderen kunnen genieten van z’n fantastische Super Opkikkerdag!

Willen jullie mij a.u.b. helpen?? Je mag de oude mobieltjes bij mij inleveren of stuur mama een berichtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Alvast hartelijk bedankt!!

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.