Wedstrijdverslagen

Degelijke overwinning Juliana

achates-juliana

Na een aantal mindere wedstrijden is daar eindelijk weer een overwinning voor Juliana. Doelpunten van Rens van Lanen en Melvin de Klein bezorgden Juliana de winst op Achates (1-2). De drie punten werden in Ottersum op een bedroevend slecht kleiveld behaald.

De eerste helft begint Juliana aardig met twee gevaarlijke vrije trappen van Rens van Lanen en Camiel van Geenen. Toch zorgt de lange spits van Achates, Coen de Jager, op een prachtige wijze voor het eerste doelpunt. In de 16e minuut schiet hij een goede voorzet hard in het dak van de goal. Vervolgens komt Achates iets beter in de wedstrijd en creëren ze mede door de slechte omschakeling van Juliana ook een aantal kansen.

De tweede helft begint wisselvallig. Beide teams krijgen mogelijkheden totdat in de 58e minuut Rens van Lanen met een lage schuiver voor de 1-1 zorgt. Vervolgens neemt Juliana de wedstrijd weer in handen en schiet Jordy de Klein al snel de volgende treffer binnen, ware het niet dat deze wordt afgekeurd wegens twijfelachtig buitenspel. In de 83e minuut vindt uiteindelijk dan wel het winnende doelpunt plaats. Camiel van Geenen komt met veel snelheid voorbij zijn directe tegenstander en zet Melvin de Klein vrij voor de goal. De Klein neemt de bal rustig aan en schiet deze binnen. Doordat een paar minuten later aanvoerder Pim Volkert zijn tweede gele kaart pakt, kan Achates niet meer voor verweer zorgen en wint Juliana verdiend met 2 tegen 1.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.