Wedstrijdverslagen

Mat Juliana lijdt onnodig puntverlies

Op een prima bespeelbaar veld en onder leiding van de uitstekend acterende scheidsrechter Van Bree uit Sambeek heeft Juliana volledig onnodig twee punten laten liggen tegen het Limburgse Oostrum (0-0), een tegenstander waar nog nooit eerder tegen werd gespeeld.

Mogelijkheden
De Millse ploeg had voortdurend balbezit en in de eerste twintig minuten leidde dat ook tot diverse kansen, maar de Juliana spitsen hadden het vizier niet op scherp staan. Renzo de Man, Jelle Staal, Rens van Lanen en Jordy de Klijn kregen allen de kans om de score te openen, maar tot doelpunten leidde deze mogelijkheden niet. Alleen Jelle Staal scoorde. Zijn doelpunt werd echter vanwege buitenspel afgekeurd. Vlak voor rust kreeg het wel erg verdedigend spelende Oostrum zijn enige kans van de wedstrijd toen een als voorzet bedoelde bal de lat raakte en de daaruit ontstane inzet door Tom Heerbaart van de lijn werd gehaald.

Bovenliggende partij
Ook na de pauze was er maar een ploeg die probeerde te voetballen zonder dat dat tot grote kansen leidde. Enige vermeldenswaardige van de tweede helft was het afstandsschot van aanvoerder Berry van Krijl die via de keeper tegen de paal ging, waarna de bal slechts toevallig in de handen van de op de lijn liggende keeper belandde. Van Oostrum werd verder helemaal niets meer vernomen waardoor de wedstrijd eindigde met dezelfde stand als waarmee deze was begonnen.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana – Oostrum : 0-0.
Scheidsrechter: Van Bree uit Sambeek.
Aantal toeschouwers: 240.

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Renzo de Man, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Ruud Relou(80. Justin Jacops), Camiel van Geenen, Jelle Staal( 70. Tom Gerrits), Jordy de Klijn, Rens van Lanen.

A.S zondag speelt Juliana in Ottersum tegen Achates, een tegenstander die net als de Millse ploeg in de middenmoot bivakkeert.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.