Wedstrijdverslagen

Ongeïnspireerd Juliana uit de beker

Op een ijskoud sportpark midden op een naargeestig industrieterrein verliest een angstig spelend Juliana tegen een ervaren en fysiek spelend Cito (3-2). Een terechte nederlaag in een wedstrijd die op het einde plotseling nog erg spannend werd.

Vanaf het beginsignaal van de goed leidende scheidsrechter Diouani was Cito de bovenliggende partij en het was dan ook terecht dat de Ossenaren bij rust met 2-0 leidden door doelpunten van Jordy Hoeks en Annas Ettahouri. Het zegt dan ook alles dat pas in de 41e minuut Juliana middels Renzo de Man de eerste doelpoging ondernam.

Nadat coach Claus Foederer zijn team er op wees dat het niet verboden was om ook zelf duels te winnen begon Juliana iets scherper aan de tweede helft. Wel kegelde Medina Gracia kort na rust van grote afstand de bal in de Millse bovenhoek waardoor het zelfs 3-0 werd, maar toch kreeg Juliana steeds meer vat op het spel. Door twee kopdoelpunten van Jelle Staal na voorzetten van Justin Jacops en Rens van Lanen kantelde het wedstrijdbeeld. Het laatste kwartier ging Juliana man op man verdedigen en met 4 spitsen in de aanval werd er weliswaar risico genomen maar hierdoor raakte Cito langzaam in ademnood. De gelijkmaker hing in de lucht maar bleef uit ondanks enkele Millse mogelijkheden.

A.s. zondag speelt Juliana in het in de middenmoot vertoevende Heijen en kunnen enkele vandaag gespaarde basisspelers weer ingezet worden. Dat zal ook nodig zijn want om aansluiting te houden met de top zal er gewonnen moeten worden.

Wedstrijdstatistieken:
Cito –Juliana: 2-0 (3-2)
Scheidsrechter: Diouani uit Cuijk
Aantal toeschouwers : 160.

Scoreverloop:
23. Jordy Hoeks: 1-0
39. Annas Ettahouri: 2-0
55. Medina Garcia: 3-0
68. Jelle Staal: 3-1
81. Jelle Staal: 3-2

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl (70. Ruud Relou), Tom Gerrits, Renzo de Man (70. Sjoerd van Reijmersdal), Jelle Albers, Rens van Lanen, Camiel van Geenen (70. Melvin de Klijn), Jelle Staal, Justin Jacops.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.