Wedstrijdverslagen

Juliana zet HBV opzij: 2-1

Juliana Mill heeft zondag de thuiswedstrijd tegen het Beerse HBV met 2-1 gewonnen. Camiel van Geenen zorgde voor beide Millse doelpunten. Door de overwinning klimt het team van coach Claus Foederer over HBV heen naar de derde plaats in de vierde klasse G.

Op het prachtige Millse sportpark traden de nummers drie en vier van de vierde klasse G tegen elkaar aan en van meet af aan was het Juliana dat het initiatief had en na een kwartier was het al 2-0 voor de thuisploeg, waarbij de Camiel van Geenen beide Millse doelpunten voor zijn rekening nam. De eerste was een vrije trap die hij vanaf 20 meter om de muur krulde en de tweede ontstond uit een prachtige solo van Melvin de Klijn die vanaf de achterlijn de bal voorgaaf waar de meegelopen van Geenen de bal simpel in het Beerse doel kon tikken. Hierna nam Juliana gas terug en ontstond er een middenveld gevecht dat tot de rust voor geen van de beide teams tot kansen leidde.

Na de rust hetzelfde spelbeeld waarin Rens van Lanen de Beerse keeper van afstand op de proef stelde. Even later deed Jeroen Dirks dit namens HBV maar de Juliana doelman Sven Jacobs redde uitstekend. Pas in de 70e minuut kreeg HBV haar eerste echte kans en uit een onoverzichtelijke scrimmage was het Ruud Toonen die de aansluitingstreffer op het scorebord bracht. Hierna ging de Beerse ploeg risico’s nemen waardoor er veel ruimte ontstond voor de snelle spitsen van Juliana. Zo miste invaller Ruud Relou een opgelegde kans, ging Melvin de Klijn alleen op de keeper af na een steekpass van zijn broer Jordy maar wist de HBV doelman nog net redding te brengen. Ook schoot centrale verdediger Julien Cuppen uit een corner naast en schoot Rens van Lanen keihard op de lat. Vlak voor tijd kreeg HBV nog een kans, maar de inzet van Jan Willemse sprong via de lat weer het veld in.

Door deze overwinning springt Juliana op de ranglijst  weer over HBV heen en nemen de Millenaren de derde positie in. A.s. zondag speelt Juliana in Bergen tegen middenmoter Montagnards.

Wedstrijdstatistieken: Juliana – HBV : 2-1(2-0).

Scheidsrechter: Lange uit Vianen.

Aantal toeschouwers: 280.

Scoreverloop:
11. Camiel van Geenen : 1-0.
14. Camiel van Geenen : 2-0.
70. Ruud Toonen             : 2-1.

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Guus Bastiaans, Berry van Krijl(75. Dave van Dommelen), Julien Cuppen, Tom Gerrits, Tom Heerbaart, Jordy de Klijn, Jelle Albers(a), Camiel van Geenen(80. Ruud Relou), Melvin de Klijn, Rens van Lanen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.