Week van de scheidsrechter

Een maand geleden was het de week van de scheidsrechter. Hierin werden alle scheidsrechters in het zonnetje gezet en extra bedankt voor wat ze allemaal doen elke zaterdag en/of zondag. Ook Juliana Mill heeft hier uitgebreid bij stilgestaan. Scheidsrechters bedankt!

Weekvandescheidsrechter

Zaterdag 14 oktober zijn alle jongens smorgens vroeg in de kantine gekomen en hebben we daar met zijn allen lekker onze speciaal gemaakt taart opgegeten en hebben ze ook nog allemaal een cadeautje gekregen!

Donderdag 29 november zijn we namelijk met de Millse jeugdscheidsrechters naar de KNVB Beker wedstrijd NEC-Sparta Rotterdam geweest. Het was een leuke, niet al te spannende wedstrijd, maar we hebben wel veel doelpunten gezien! 4-0 was de uitslag en we hebben met zijn alle genoten!

Namens  Ko van der Ven en Juliana, heel erg bedankt jongens en hou vol!

Mocht je ook graag willen komen fluiten, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.