Juliana zoekt redacteuren

Juliana Mill wil van de website een plek maken voor en door de leden van de voetbalvereniging. Bovendien komt er een digitale nieuwsbrief ter vervanging van de Juliana Goals. Daarom is de club op zoek naar enthousiaste leden om het webteam te komen versterken. 

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om de website van een frisse lay-out en een goede navigatiestructuur te voorzien. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat er regelmatig nieuwe berichten op de website verschijnen, denk hierbij bijvoorbeeld aan (wedstrijd)verslagen, interviews en nieuwsartikelen. Hiervoor zijn we op zoek naar redacteuren.

Digitale nieuwsbrief
Daarnaast komt er een alternatief voor de Juliana Goals in de vorm van een digitale nieuwsbrief. Het voornemen is om maandelijks te verschijnen. In de nieuwsbrief is plaats voor bestaande rubrieken zoals de vergeten voetballer en de column van Matijs, maar er is ook ruimte voor nieuwe ideeën en nieuwe redactieleden. 

Teamwork
Het is de bedoeling dat alle geledingen van de club straks vertegenwoordigd worden op de website en in de nieuwsbrief: selectie, lagere elftallen, Juliana dames, jeugd en vrijwilligers. Door samen te werken en de verantwoordelijkheden te delen, kunnen we de lasten voor elkaar verlichten. Net als in een voetbalteam dus eigenlijk. 

Heb je goede ideeën en/of wil je graag een (periodieke) bijdrage leveren aan de website? Laat het weten aan René Goossens op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Rein Verweijen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.