Wedstrijdverslagen

Juliana pakt punt bij koploper Milsbeek

Juliana heeft zondag met 3-3 gelijkgespeeld tegen Milsbeek. De ongeslagen koploper had aan het punt wel genoeg om de periodetitel op te eisen. De Juliana-doelpunten werden gemaakt door Jelle Albers, Jordy de Klijn en Melvin de Klijn. 

 Onder een heerlijk herfstzonnetje speelde Juliana tegen koploper Milsbeek dat aan een gelijkspel genoeg had om de eerste periode binnen te slepen. Vanaf de aftrap ontstond er een levendige wedstrijd van twee teams die vol op de aanval speelden. Nadat Rens van Lanen in de 8e minuut een voorzet van Melvin de Klijn net naast het Milsbeekse doel werkte, konden de Limburgers de score openen omdat de hele Millse ploeg linksback Niek Schoofs  geen strobreed in de weg legde toen hij van achteruit op kwam en eenvoudig de bal in het net schoof: 1-0.

Uit de eerstvolgende aanval was het echter al weer gelijk. Uit een steekpass van Melvin de Klijn was het aanvoerder Jelle Albers die met zijn rechtervoet de stand weer  gelijk trok. In de verdere eerste helft was Juliana de bovenliggende partij en het was dan ook verdiend dat de Millse ploeg aan de leiding kwam. Uit een vrije trap van Camiel van Geenen kwam de bal bij Jordy de Klijn terecht, die de bal koelbloedig achter de Milsbeekse doelman schoot: 1-2.

De tweede helft begon met een Milsbeeks overwicht en het was dan ook wachten op de gelijkmaker die ook op het scorebord verscheen toen de Millse verdediging niet resoluut ingreep en Jimmy Brons uit een scrimmage de bal in het doel frommelde: 2-2. Even later redde de uitstekende Millse doelman Sven Jacobs tot twee keer toe door de bal over de lat te tikken. Toch moest zelfs hij capituleren toen Jimmy Brons van 20 meter uithaalde: 3-2.

Na de tactische wissel van Juliana-coach Claus Foederer die aanvaller Dave van Dommelen in het veld bracht voor  verdediger Guus Bastiaans veranderden de verhoudingen op het veld en waren de Millenaren de baas op de Limburgse grond. Toch duurde het nog tot de laatste minuut voordat Juliana loon naar werken kreeg want na een pass van Dave van Dommelen trok Melvin de Klijn vol overtuiging het strafschopgebied binnen en op diens schuiver in de verre hoek was de Milsbeekse doelman kansloos: 3-3.

Het gelijkspel was terecht want deze levendige wedstrijd die goed geleid werd door scheidsrechter van Haren uit Overloon verdiende geen winnaar of verliezer. De eerste periode is voor Milsbeek en Juliana zakt door dit resultaat naar de vierde plek. A.s. zondag speelt Juliana thuis tegen HBV dat een plaats boven de Millenaren staat.

Wedstrijdstatistieken:
Milsbeek-Juliana: 3-3(1-2).

Aantal toeschouwers: 280.

Scheidsrechter: van Haren uit Overloon.

Scoreverloop:
10. Niek Schoofs                   1-0
13. Jelle Albers                     1-1
23. Jordy de Klijn                  1-2
60. Jimmy Brons                   2-2
65. Jimmy Brons                   3-2
90. Melvin de Klijn                 3-3

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Ruud Relou, Guus Bastiaans(70. Dave van Dommelen), Julien Cuppen, Tom Gerrits, Tom Heerbaart, Jordy de Klijn, Camiel van Geenen, Jelle Albers, Melvin de Klijn, Rens van Lanen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.