Wedstrijdverslagen

Juliana wint opnieuw ruim

Met de grote overwinning op DSV nog in het hoofd trad Juliana nu aan tegen het nog puntloos onderaan staande Merselo. Coach Claus Foederer wees zijn spelers er nadrukkelijk op de tegenstander niet te onderschatten en gelukkig namen zij deze woorden serieus want vanaf het beginsignaal was Juliana de bovenliggende partij. Nadat een doelpunt van Melvin de Klijn was afgekeurd en een inzet van Rens van Lanen nog ternauwernood van de lijn kon worden gehaald door een Merselose verdediger was het in de 24e minuut dan toch raak doordat Dave van Dommelen een doorgekopte bal voorbij de keeper in het doel kon werken. Even later zette Jelle Albers met een mooie pass Melvin de Klijn alleen voor de keeper:0-2. Vlak voor rust was het Camiel van Geenen die Rens van Lanen vrijspeelde en ook Rens faalde niet waardoor Juliana met een geruststellende 0-3 voorsprong de rust in ging.

Vanaf de aftrap van de tweede helft sloop er gemakzucht in de spel van de Millse ploeg en het was dan ook verdiend dat Merselo de 1-3 aan tekende via rechterspits Dominique Sommers. Hierna nam Juliana het heft weer in handen en de doelpunten van Melvin de Klijn en Rens van Lanen, beide voorbereid door Camiel van Geenen, waren  dan ook het logische gevolg. In de laatste minuut werd het zelfs nog 1-6 omdat Rens van Lanen een vrije trap van 20 meter nog succesvol achter de invaller doelman van Merselo in het doel schoot.

Al met al was het deze middag een gemakkelijke overwinning voor Juliana in een sportieve wedstrijd tegen een door blessures gehandicapt Merselo. A.s zondag speelt Juliana een thuiswedstrijd tegen Excellent uit Oploo. Deze tegenstander speelt in de subtop en is een heel lastig te bespelen tegenstander die vanuit de omschakeling voortdurend gevaarlijk blijft.

Wedstrijdstatistieken:
Merselo – Juliana : 1-6 (0-3)
Scheidsrechter: Pennings uit Geffen
Aantal toeschouwers: 200

Scoreverloop:
24. Dave van Dommelen: 0-1
37. Melvin de Klijn: 0-2
43. Rens van Lanen: 0-3
50. Dominique Sommers: 1-3
61. Melvin de Klijn: 1-4
64. Rens van Lanen: 1-5
89. Rens van Lanen: 1-6

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Tom Heerbaart, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Jelle Albers(a), Jordy de Klijn, Jelle Staal(70. Tom Gerrits), Rens van Lanen, Dave van Dommelen(75. Justin Jacops), Melvin de Klijn, Camiel van Geenen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.