Pupil van de week: Pieter & Rens

rsz pupil2410

24 oktober speelde Juliana thuis tegen CITO, hier het verslag van de pupillen.

Wij, Pieter en Rens, mochten vandaag pupil van de week zijn. We werden ontvangen door Jany. We kregen meteen bij binnenkomst een bal, daarop mochten we alle spelers hun naam laten schrijven. Het is echt een hele mooie bal. Het was heel interessant wat we allemaal te zien kregen. Kleedlokaal, masseur, voorbespreking. In het kleedlokaal ging de muziek kei hard. Maar ook de trainer schreeuwde hard kom op!!

Warm lopen was niks aan, we weten alleen nog dat we doodmoe waren.

We mochten ook met het hele team op de foto en nog met een speler naar keuze. Rens met keeper Jasper en Pieter met aanvoerder Jord. Nog voor de wedstrijd begon gingen we met de scheidsrechter en grensrechters in een kamer kennis maken.

Daarna ging de wedstrijd beginnen. We mochten voorop het veld oplopen dat was mooi. Ik, Pieter, mocht tossen en de munt mocht ik houden, dat was de heilige munt. Daarna ging de wedstrijd beginnen en mocht ik, Rens, de eerste en helaas ook het enige doelpunt van deze wedstrijd scoren. We hebben de wedstrijd gekeken vanuit de dug-out.

We werden enorm verwend, we kregen iedere keer drinken en op het laatst zelfs nog een broodje frikadel/ kroket. Ondertussen keken we in de kantine met alle spelers de wedstrijd van PSV - AJAX.

In de rust van deze wedstrijd kregen we zelfs nog een medaille en een certificaat uitgereikt door aanvoerder Jord.

Wat wij zeker niet willen vergeten is de goede zorgen van Jany, zij zorgde ervoor dat alles goed verliep en dat er niks vergeten werd. Ook onze gasten werden verwend door Jany.
Het was echt een hele leuke dag.

Groetjes Pieter en Rens.

Deel pagina met

Juliana feliciteert