Van Lanen Montageservice nieuwe sponsor bij Juliana

lanenmont

Meer dan 25 jaar ervaring, kwaliteit in dienst en product en 1 vast aanspreekpunt voor alle communicatie. Dat zijn de speerpunten van Van Lanen Montageservice uit Mill.

Eigenaar Mark van Lanen heeft inmiddels ruim vijfentwintig jaar ervaring in de kunststof kozijn branche. Na een afgeronde bouwopleiding is Mark door bijna opgegroeid te zijn tussen de kunststof kozijnen vanzelfsprekend gestart in het kunststof kozijn bedrijf van zijn ouders als monteur buitendienst.Na hier 17 jaar met veel plezier te hebben gewerkt vond hij het 6 jaar geleden de tijd rijp om zijn eigen montagebedrijf te starten. De belangrijkste drijfveer was om nog meer kennis en ervaringen op te doen en te delen met opdrachtgevers in de particuliere kozijnrenovaties. Hij mag dan ook menig tevreden opdrachtgever en eindklant aan zijn lijst met referenties toevoegen.

Al geruime tijd was de ambitie er om een eigen product te gaan verkopen. In montagewerkzaamheden is van Lanen altijd vooruitstrevend, vernieuwend en innovatief geweest. Een goed product wat onzorgvuldig gemonteerd word doet immers afbreuk aan het totaalplaatje. Kwaliteit, perfectie en tevredenheid staan voorop. Van Lanen is pas tevreden als de eindklant tevreden is!

Hierop is hij in contact gekomen met een Nederlandse kozijnproducent die een productaanbod heeft wat hem aansprak. Bovendien zijn zij als producent continu bezig te innoveren, op zoek naar vernieuwing. Om zo nog beter en meer onderscheidend te worden binnen het brede scala aan aanbod in de kunststof kozijn wereld. Samen met de leverancier kan hij trots zeggen dat hij het "natuurlijkste" kunststof kozijn kan aanbieden wat momenteel verkrijgbaar is in Nederland.

Juliana is er erg blij mee dat dit topbedrijf op het gebied van kunststof kozijnen zich heeft verbonden aan onze club. Nu is het dubbelzijdig bedrukte bord te bewonderen bij de ingang van het sportpark, maar binnenkort is het te zien op een mooie locatie langs de lijn van het hoofdveld. Mark van Lanen van Van Lanen Montageservice, hartelijk bedankt voor dit geweldige gebaar!

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.