Kersten & Wilhelm, notariële ondersteuning bij Juliana

kerstenwilhelm

Juliana is trots op de notariële ondersteuning door Kersten & Wilhelm Notarissen. Met een 3 meter bord onderstrepen zij hun betrokkenheid bij de Millse samenleving. We stellen deze nieuwe sponsor graag aan u voor:

Kersten & Wilhelm Notarissen, jouw Netwerk Notaris in Mill en Grave, is je graag van dienst op elk belangrijk moment in je leven. Wanneer je bijvoorbeeld een huis gaat kopen, een hypotheek wilt afsluiten, van plan bent een bedrijf te beginnen, gaat samenwonen, trouwen, scheiden of een testament wilt maken, ga je niet naar zomaar een notaris. Je wilt zeker weten dat jouw notaris zijn vak verstaat, uitstekend op de hoogte is van wat er in de wereld speelt en precies begrijpt wat jij bedoelt.

Het kantoor is toegelaten tot Netwerk Notarissen, een landelijk samenwerkingsverband van kwaliteitsnotarissen. Netwerk Notarissen houden elkaar scherp en adviseren elkaar, zodat ze jou nog beter kunnen helpen. Hun notarissen en medewerkers zijn zeer ervaren en hebben ieder hun eigen specialismen. Zo is notaris Mark Wilhelm lid van de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat en ondernemingsrechtspecialist. Hij adviseert je graag over wat er komt kijken bij het (agrarisch) ondernemerschap. En Leon Kersten is hun notaris-mediator. Hij begeleidt (echt)scheidingen en is lid van de Vereniging van Mediators in het Notariaat.

Ze vinden het belangrijk dat ze precies begrijpen wat jij bedoelt. Daarom verdiepen ze zich in wat jou beweegt. Ze spreken bovendien gewone mensentaal en leggen ingewikkelde dingen graag nog eens uit. Omdat ze het ook belangrijk vinden dat jij begrijpt wat zij bedoelen.

Wil je graag een keer vrijblijvend kennismaken? Kom dan naar hun gratis spreekuur op het kantoor in Mill of in Grave.

Juliana dankt Kersten & Wilhelm Notarissen van harte voor een bereidwillige medewerking.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.