De vet Waterbeheer nieuwe framesponsor bij Juliana

devet

Wij zijn gespecialiseerd in het boren van bronnen en het aanbrengen van bronbemalingen. We zijn zeer ervaren in het tijdelijk verlagen van de grondwaterspiegel, zodat grond- en funderingswerkzaamheden in den droge uitgevoerd kunnen worden.

Bij de aanleg en het onderhoud van ondergrondse kabels, leidingen en (riolerings-) buizen worden we ingeschakeld om een droge sleuf te garanderen. Of het nu civiele werken of bouwprojecten betreft, wij kunnen altijd een passende, snelle en goedkope oplossing bieden voor het grondwaterprobleem.

Vanwege onze expertise en reputatie, worden we dan ook steeds vaker ingeschakeld in onderzoeks- en ontwerpfasen van een project. Wij houden van heldere communicatie, afspraak is afspraak, altijd!

Juliana is er trots op deze grote Millse speler te mogen begroeten als sponsor. Het prachtige frame op de toplocatie langs het looppad zal niemand kunnen ontgaan.

De club dankt de Vet Waterbeheer van harte voor dit geweldige gebaar!

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.