Veteranen Juliana/SES geven het goede voorbeeld

Veteranen Juliana SES 1 februari Aangepast

Sinds 2020 is het ondenkbare gebeurd: het veteranenteam van Juliana is gefuseerd met het veteranenteam van SES!

Op deze wijze was het mogelijk om toch te blijven voetballen, aangezien beide teams kampten met een tekort aan spelers. Feitelijk was dit nog de enige logische oplossing en dus hebben beide teams de stoute voetbalschoenen aangetrokken en is het allereerste team Juliana/SES geboren.

De eerste wedstrijd (1 februari) met dit hernieuwde team was uit tegen UDI (Uden), waar met 1-1 gelijkgespeeld werd met leuk voetbal, ondanks dat de tegenstander eerlijk gezegd beter was. De tweede wedstrijd liet lang op zich wachten vanwege het slechte weer en de slechte velden, maar op 7 maart, aan de vooravond van de kraker tussen de eerste teams van Juliana en SES, werd thuis op de velden van SES met 2-0 gewonnen van de veteranen van Union (Malden).

Veteranen Juliana SES 7 maart Aangepast

De start van dit fusieteam was dus goed te noemen en de sfeer is opperbest. We hopen nog lang samen te kunnen voetballen op deze wijze en wellicht gaan er door dit initiatief nog meer samenwerkingsverbanden ontstaan tussen Juliana en SES...

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.