Autorijschool Theo Schepens vindt de weg naar Juliana

schepens

Juliana is weer een bordsponsor rijker, Autorijschool Theo Schepens is de jongste bordsponsor van onze club. Dit Millse bedrijf is vanaf nu op sportpark te vinden met een dubbelzijdig bedrukt reclamebord. Theo stelt zich graag voor aan Juliana:

 Mijn naam is Theo Schepens. Inmiddels geef ik meer dan 25 jaar met veel plezier autorijles. Sinds 1985 heb ik mijn eigen rijschool. Leerlingen die bij mij komen, krijgen altijd les van mij. Ik ben gecertificeerd om naast autorijlessen, ook rijles te geven voor motor, brommer, bus, vrachtwagen en aanhangwagen. Daarnaast heb ik de opleiding examinator met goed gevolg afgerond. Praktijkbegeleiding voor de vrachtwagen deed ik met enige regelmaat. Als instructeur richt ik me nu voornamelijk op autorijles. Daarnaast ben ik chauffeur op de ambulance. Deze ervaring komt goed van pas bij de trainingen die ik verzorg in Reanimatie en AED en OGS (Optische Geluidssignalen).

Mijn drive is mensen een stap verder helpen. Mijn uitdaging is om mensen die ergens extra moeite mee hebben, over een drempel heen te helpen. Die drempel is soms laag, maar achter het stuur kan bijvoorbeeld faalangst een enorme belasting zijn. Mooi om mensen ‘mee te nemen’ en te laten zien dat ze het kunnen en vertrouwen krijgen om zelf ‘het stuur over te nemen’. Voor reanimatie geldt zoiets ook. Fijn als mensen na afloop van de training zeggen: ‘Als er nu iets gebeurt ga ík ernaartoe’ en ik weet dat ze hun angsten hebben overwonnen.

Ik doe mijn werk met veel plezier. Een tikje humor ontbreekt daarbij meestal niet. Humor zorgt voor ontspanning. Een ontspannen sfeer zorgt ervoor dat de dingen die je uitlegt beter overkomen. Fouten mogen zeker gemaakt worden. Die sfeer maakt dat voor mij snel duidelijk is of iemand het snapt. Daarnaast is het heel belangrijk dat mensen zich veilig voelen, dan kun je ze uitdagen om net dat stapje extra te zetten.

Leren op maat en met ieders persoonlijke kwaliteit van A naar B komen!
Al met al een zeer vakkundige partner en Juliana is dan ook trots op deze nieuwe samenwerking.

Autorijschool Theo Schepens, hartelijk bedankt!

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.